Heeft u een grijze vloer en weet u niet welke kleur trap u daarbij moet kiezen? Wij helpen u graag om een passende design trap uit te kiezen voor uw woning. Bij TrappenXL zien we steeds vaker mensen die kiezen voor een grijze (betonnen) vloer. Wij geven in deze blog 6 voorbeelden van trappen die bij een grijze vloer passen. Laat u inspireren!

Wilt u alles weten over stalen trappen? Lees hier alles over de prijs en voor- en nadelen van een stalen trap!

1. Unieke trap van antiek en doorleefd hout
Om te beginnen willen we u de volgende trap laten zien. De treden zijn van doorleefd scheepshout. Het hout is behandeld zodat het niet splintert, maar wel het rustieke karakter behoudt. Lees er hier meer over.

trap-oud-scheepshout-1

2. Muizenboomtrap met zwart staal
Heeft u een industrieel interieur en een grijze (betonnen) vloer? Dan past deze trap perfect binnen uw interieur. De trap is geproduceerd met hout en zwart staal. Bekijk hier de muizenboomtrap.

mut13a Muizeboomtrappen luie trap villa eindhoven top 8

3. RVS in combinatie met licht hout
Grijze vloer? Houten traptreden met RVS (roestvrij stalen) trapleuning staan er goed bij. Een chique en stoere uitstraling heeft deze middenboomtrap en is dan ook een echte eyecatcher binnen uw woning. Ontdek hier meer middenboomtrappen van TrappenXL. 

bt14a-bordestrappen

4. Krachtig door eenvoud: minimalistische stalen muizenboomtrap
Bent u op zoek naar een trap die past bij de minimalistische stijl in uw woning? Dan is deze zwart stalen muizenboomtrap zeker eentje die bij een grijze vloer krachtig uitkomt.

muizenboomtrap engels klein top 10

5. Trap met witte stalen treden: een unieke eyecatcher
Zowel chique als stoer: deze witte trap die wij produceren met staal. Deze trap is prachtig te combineren met een grijze vloer.

mut31c-Muizeboomtrappen

6. Glazen traptreden met zwarte afwerking van staal
Glas in combinatie met staal geeft een heel strak effect binnen uw woning. Het voordeel van deze design trap is de transparantie waardoor het licht door de trap heen valt. Wil je meer weten over onze glazen trappen? Ontdek het hier en combineer met uw grijze vloer. 
Muizenboomtrap