Een designtrap in een unieke en moderne woning

Op het voormalige veemarktterrein in Utrecht werden in 2017 unieke en moderne woningen gerealiseerd waar de bewoners (grotendeels) hun eigen woning mochten ontwerpen.

Rinus en Petra van Haperen zijn één van deze nieuwe bewoners in deze wijk die een eigentijdse nieuwbouwwoning lieten bouwen. Hierbij hadden ze de mogelijkheid om een mooie designtrap te laten plaatsen.
De trap moest een echte eyecatcher worden en de woonkamer op de 1e verdieping verbinden met de 2e verdieping.

Rinus en Petra waren op zoek naar een rechte trap met een minimalistisch ontwerp die niet teveel ruimte in zou nemen. Ze kwamen terecht bij TrappenXL waar ze telefonisch een afspraak maakten voor een bezoek in de showroom.

Als het gaat om designtrappen op maat, dan bent u bij TrappenXL aan het juiste adres. TrappenXL heeft een ruime ervaring op het gebied van op maat gemaakte trappen.

Volledig naar wens

Het mooie is dat de trappen bij TrappenXL volledig naar wens van de klant gemaakt kunnen worden met de materialen die de klant het mooist vindt. Daarnaast kan de klant het hele proces meevolgen vanaf de tekentafel tot aan de daadwerkelijke productie. Alles wordt tot in detail afgestemd met de klant. Daarmee streeft TrappenXL naar een 100% tevredenheidsgarantie voor haar klanten.

Bezoek aan de showroom

In de mooie showroom in Hoogeveen staat een groot aantal verschillende trappen opgesteld in diverse uitvoeringen. Tijdens het bezoek aan de showroom kregen Rinus en Petra informatie over de verschillende trappen en mogelijke opties. Na de rondleiding en uitleg viel hun keuze op een middenboomtrap.

Deze trap kenmerkt zich doordat er een centrale trapboom wordt aangebracht in het midden onder de traptreden.

Voor de treden van deze trap kozen Rinus en Petra voor eikenhout. Deze robuuste houtsoort heeft een warme uitstraling en een prachtige nerfstructuur.

Bijzonder detail en oplevering

Nadat alle details waren afgestemd met de klant kon de productie in gang worden gezet. Een bijzonder detail was dat een ophangpunt op de hoek van de open vide moest worden geïntegreerd in het ontwerp van de balustrade. TrappenXL heeft dit naadloos geïntegreerd in het bestaande ontwerp.

Rinus en Petra waren zeer positief over de oplevering van de trap en we ontvingen onderstaande reactie van hen:

‘Inmiddels is na de trap, ook de gietvloer, de wand, het parket en de keuken afgewerkt. Het geheel ziet er prachtig uit, en alles past mooi bij elkaar. Ik heb het al wel gemeld op het opleverformulier. Maar wil toch ook via deze weg even expliciet onze complimenten overbrengen. Ook voor de wijze waarop je de ‘problemen’ rond die miscommunicatie hebt opgelost. Nogmaals onze dank.’

Groet Rinus en Petra

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar middenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten