Regelmatig zijn onze montageploegen te vinden in het mooie Brabant. Het land met de zachte G en de vriendelijke gemoedelijke volksaard. Dat de Brabanders houden van mooie design trappen is mij in al die jaren wel duidelijk geworden. Eigenlijk zijn er diverse projecten in deze zuidelijke provincie die ik hier zou willen bespreken. Neem bijvoorbeeld het jonge stel uit Eindhoven dat in hun eerste woning in ieder geval een mooie trap geplaatst wilden hebben. Of de vrijgezel uit Tilburg die een oude trap volledig wilde restylen met moderne componenten. En het oudere echtpaar uit Den Bosch dat graag transparante kunststof treden in hun trap wilden omdat hij altijd met kunststoffen had gewerkt. Ook in de regio Breda hebben we al diverse prachtige design trappen mogen plaatsen waaronder een semi zwevende trap in een onder architectuur gebouwde villa te Etten-Leur.

Rvs spiltrappen Noord Brabant

Twee rvs spiltrappen boven elkaar geplaatst!

Het project in Noord Brabant wat mij nog duidelijk voor de geest staat was een mooie vrijstaande woning aan het water in Cuijk. De klanten hadden een afspraak gemaakt in onze showroom en wilden voor hun nieuwbouwwoning graag twee rvs spiltrappen, uitgevoerd met zwevende treden. Daarbij moesten de treden doorlopen in de hoeken maar volledig vrij van de wanden blijven. Op zich was dit voor ons geen nieuwe techniek maar de uitdaging was dat zij led-verlichting in de spil geïntegreerd wilden hebben. Na een aantal offertes van verschillende trapleveranciers een tweede bezoek aan onze showroom gaven ze aan dat met name het vertrouwen in ons bedrijf de doorslag had gegeven om de trappen bij ons te laten produceren. Recent ben ik nog bij hen wezen kijken omdat we bij de buren een paar nieuwe middenboomtrappen mochten leveren. Ze gaven aan nog steeds heel blij met de trappen te zijn en al vaak complimenten hierover te hebben ontvangen. Een half jaar geleden zijn andere klanten, uit Wijchen, bij hen wezen kijken naar de trappen. Dit gaf voor deze klanten de doorslag om ook twee vergelijkbare wenteltrappen bij ons aan te schaffen. Een betere reclame kun je je als trappenbedrijf niet wensen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken