Peter Baltus is een projectontwikkelaar voor wie wij in het verleden regelmatig succesvol utiliteitsprojecten hebben uitgevoerd. Toen hij een nieuwbouwwoning voor zichzelf liet bouwen in Almere schakelde hij TrappenXL in voor het maken van een fraaie designtrap inclusief de glasbalustraden.

Door de goede ervaringen uit het verleden benaderde hij recent TrappenXL opnieuw voor zijn nieuwe woning in Castricum.
Hiervoor was hij op zoek naar mooie en goed in de ruimte passende spiltrappen.

Bezoek showroom

Peter belde met Bob Kort en al gauw werd een bezoek aan de showroom gebracht. In deze grote showroom is veel te zien op het gebied van moderne trappen. Tijdens het bezoek werd hij enthousiast voor een minimalistische spiltrap.

Klantgericht denken

Het bleef niet alleen bij de spiltrap. Bij het bouwen van een huis komen veel dingen kijken. TrappenXL is erg flexibel en denkt ook mee in oplossingen voor de overige zaken in het huis.
Zo moest in het huis nog een stalen binnendeur met bijpassende kozijnen geplaatst worden. TrappenXL kon hier de perfecte oplossing voor bieden en kon het combineren met de plaatsing van de trap waarbij het staal werd voorzien van dezelfde afwerking.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een prachtige minimalistische spiltrap waarvan de details heel mooi naar voren komen in zowel de trap als de glaswand met stalen deur en sponningen.

st47d-Spiltrap

Bekijk hier onder nog meer foto’s van de trap:

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.