Een aantal jaren geleden hebben we in Noord Holland een vrij uniek project mogen realiseren. De klant wilde een open en transparante doorgang vanuit de living naar het terras. De uitdaging was om een bijzondere trap te realiseren die aan de ene kant als eyecatcher centraal in de ruimte kwam te staan en anderzijds deel zou uit maken van het totaal.

Muizenboomtrap Noord Holland

Een schitterende design trap in Noord Holland

In samenwerking met een interieurarchitect werden de diverse componenten op elkaar afgestemd waarbij onder de trap een soort doos met praktische bergruimte werd gerealiseerd. Doordat wij samenwerken met een aantal vaste partners is het mogelijk om het totale project door ons te laten realiseren. Zo ook in dit project tussen Alkmaar en Haarlem waarbij alle onderdelen op elkaar waren afgestemd. Het transparante aan deze glazen trap werd gerealiseerd door toepassing van glazen traptreden. Hierdoor ontstond een maximale licht doorval vanuit het bovenliggende glazen dak.

Bent u nieuwsgierig naar ons verdere aanbod? Neem dan gerust een kijkje naar al onze design trappen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar muizenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken