In 2012 hebben we voor een klant uit de Pijp in Amsterdam een prachtige gebogen trap mogen realiseren. Deze klant, die zelf ook ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in het realiseren van diverse bouwprojecten, wilde voor zijn eigen woning een unieke design trap. In een vroeg stadium kwam hij met een geheel eigen ontwerp bij ons op bezoek in Hoogeveen. De uitvoering van de details, die hij bij ons in de showroom zag, was voor hem doorslaggevend om met ons trappenbedrijf in zee te gaan.

Een gebogen s-vorm

De vormgeving van deze S-vormige trap was kenmerkend. De centrale ronde onderboom was voorzien van geïntegreerde op kleur gespoten houten traptreden met als finishing touch de volledige rvs balustraden opgebouwd uit stripstaal.

gebogen s-vormige stalen trap

Een mooie uitdaging!

Ook voor ons was dit project een uitdaging, met name de technische uitvoerbaarheid in relatie met het optische eindresultaat. De klant kwam tijdens de productie regelmatig in onze trappenfabriek te Hoogeveen de voortgang volgen. Na plaatsing van de trap kwam hij speciaal nog een keer vanuit Amsterdam naar Hoogeveen rijden voor het brengen van de complimenten en een heerlijk stuk gebak!

Bent u nieuwsgierig naar ons verdere aanbod? Neem dan gerust een kijkje naar al onze design trappen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken