Open trap in uw woonkamer

Bij een open trap in de woonkamer zorgt dit voor directe verbinding tussen de woonkamer en de bovenverdieping. Optisch zal uw woonkamer hierdoor groter lijken doordat er minder barrières in het interieur zijn en de lichtinval wordt vergroot. U zult een open en ruimtelijk gevoel krijgen wanneer u uw woonkamer betreedt als u kiest voor een open trap. Wilt u meer weten over een open trap in uw woonkamer? Wij vertellen u er graag meer over!

Open trap in de woonkamer: een eyecatcher!

Wanneer u de interieurstijl van uw huis meeneemt in het ontwerp van uw open trap zal uw trap tot een ware eyecatcher resulteren. Heeft u een modern interieur? Kies voor materialen zoals glas of betonlook. Voeg  er daarbij voor een uniek effect ook LED verlichting aan toe. Wilt u meer een open en rustieke uitstraling creëren? Ga dan voor lichtgekleurd eiken. Uw open trap als stijlvolle eyecatcher in uw woonkamer.

Inspiratie: open trap

Waarom zou u een open trap in uw woonkamer laten plaatsen? Laat u inspireren door de open trappen die TrappenXL eerder heeft mogen plaatsen.

 

Waarom geen open trap in uw woonkamer?

Ieder voordeel heeft zijn nadeel; wanneer u kiest voor een open trap in de woonkamer kan dit warmteverlies geven. Zorg er daarom voor dat uw huis goed is geïsoleerd, de bovenverdieping profiteert namelijk mee wanneer u uw woonkamer verwarmt.

Vraag een offerte aan voor een open trap

Wilt u meer weten over de prijs van een open trap en de mogelijkheden? Bespaar tijd en moeite en vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom. Hier adviseren we u graag over verschillende materialen, modellen en uitvoeringen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten