Een wenteltrap is een spiraalvormige trap waarbij de traptreden rond een centrale as zijn aangebracht. Heeft u een wenteltrap in uw huis en wilt u deze vervangen door een vaste trap? Bekijk dan de vaste design trappen van TrappenXL. Wij maken trappen op maat waardoor wij in uw wensen en behoeften kunnen voorzien. Heeft u al een idee hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien ter vervanging van uw huidige wenteltrap?

wenteltrap-vervangen-trappenxl

Waarom een wenteltrap vervangen door een vaste trap?

Het voordeel van een wenteltrap is dat het weinig ruimte in beslag neemt. Daarom vind je een wenteltrap vaak in kleine ruimtes. Het nadeel daaraan is dat het minder gebruiksvriendelijk is; de treden zijn van een wenteltrap smaller en steiler dan bij een vaste trap. Wilt u weten of uw wenteltrap vervangen kan worden door een vaste trap? Neem dan contact op met onze specialisten.

Welke trap vervangt een wenteltrap het best?

Wilt u weten welke trap het beste geplaatst kan worden ter vervanging van uw wenteltrap? Afhankelijk van de ruimte die u tot beschikking heeft zijn de mogelijkheden zeer divers. Allereerst zal de bouwkundige situatie van uw woning een belangrijk aspect zijn als u uw wenteltrap gaat vervangen door een vaste trap. Wij maken design trappen op maat waardoor er altijd wel een trap naar uw wens te maken is. Doe hier inspiratie op, kom langs bij ons in de showroom of vraag online een offerte aan.

Hoeveel kost de vervanging van een wenteltrap door een vaste trap?

Bent u geïnteresseerd in het vervangen van uw wenteltrap en wilt u weten of het binnen uw budget past? De prijs is afhankelijk van de grootte van de nieuwe trap, wat voor soort trap het is en welk materiaal u kiest. Bij TrappenXL maken we design trappen op maat en daarom zullen prijzen variëren. U kunt direct een offerte opvragen of telefonisch contact opnemen met een van onze trappenexperts.