Een bijzonder en transparant huis met een waar kunstwerk!

Frans Opdam en zijn vrouw besloten een paar jaar geleden een bijzonder en transparant huis te bouwen. Ze hebben het huis door de aannemer casco neer laten zetten, om het vervolgens in eigen beheer af te bouwen.

Het centrale trappenhuis met veel daklicht in de nok vroeg om een specifieke en eenduidige oplossing. De zoektocht begon naar een op maat gemaakte trap en loopbrug. “De oplossing vonden wij in de prachtige showroom van Level Trappen in Hoogeveen”, aldus Frans.

Een plan van aanpak binnen een uur

Na een kort en bondig onderhoud met Bob Kort stond het echtpaar binnen het uur weer buiten.
Met een plan van aanpak en een prijsindicatie rijker konden zij het een en ander met de constructeur en aannemer afstemmen.

Een fantastisch resultaat tot in de details!

Een lyrische Frans: “Dit alles heeft een waar kunstwerk opgeleverd, welke van alle kanten en tot in detail te bewonderen is. Ik doe dit met toevoeging van slechts drie foto’s, maar ik had er wel honderd kunnen maken vanuit diverse hoeken. Dit met het oog op de vele details die de perfectie illustreren.”

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten