Nieuwe glazen trap

Glazen trappen kenmerken zich uiteraard door de toepassing van glazen traptreden. Het voordeel van deze design trap is de transparantie waardoor het licht door de trap heen valt. De treden kunnen worden voorzien van een gestraalde slijtstrip of van een bezand gesmolten oppervlak waardoor de treden minder glad zijn. Door het integreren van LED verlichting in de glazen treden kan de trap in iedere sfeer worden gebracht.

Hieronder ziet u een aantal glazen trappen, die klanten bij ons op maat hebben laten maken. Zoals u kunt zien is glas toepasbaar op veel verschillende types design trappen.

Zwarte stalen trap met glazen treden

Glazen trap in Amsterdam

Links ziet u een muizenboomtrap met glazen treden die we onlangs voor een klant in Amsterdam hebben opgeleverd.

De glazen treden en het glazen bordes geven de trap een heel speciaal effect. De trap is in deze ruimte dan ook een echte eyecatcher.

Door de lichtdoorval is er minder verlichting nodig in de ruimte.

De glazen trap, sfeervol in elke gewenste setting!

Een ontwerp waarin deze innovatie is toegepast staat opgesteld in onze showroom te Hoogeveen. De glazen treden kunnen in bijna ieder type trap worden toegepast, van bijvoorbeeld een spiltrap tot een zwevende trap. De trap kan worden voorzien van een vrijdragende glasbalustrade, eventueel te voorzien van een RVS leuning.

Glazen trappen Zuidlaren kort en modern

Wat moet u weten

1

Voor- & nadelen glazen trappen

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee. Voor glazen trappen zijn de volgende van toepassing:

Transparant en dus licht doorlatendToepasbaar op veel types design trappenLED verlichting kan de trap in elke sfeer brengenGlazen trappen vallen in een hoger prijs segment
2

Materialen glazen trap

Het gebruikte materiaal van glazen trappen voor het trapframe is zeer afhankelijk van het type trap.
Populair zijn de volgende materialen:
●  Staal (elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

De traptreden zijn logischerwijs van glas gemaakt. Wel kan de mate van transparantie worden aangepast.

Glas materiaal
Glas
Staal materiaal trap
Staal

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Vergelijkbare trappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een op maat gemaakte glazen trap?
Een op maat gemaakte glazen trap is verkrijgbaar vanaf circa €15.000,-. Dit bedrag is inclusief het inmeten van de glazen trap, een 3D ontwerptekening, de montage en btw.
Wat is de levertijd van een glazen trap?
De levertijd van een glazen trap varieert gemiddeld tussen de 12 en 14 werkweken. De exacte levertijd hangt met name af van de gekozen uitvoering.
Is de glazen trap in andere kleuren leverbaar?
Ja, de glazen trap is in andere kleuren leverbaar. Zo kan het stalen frame in iedere gewenste RAL-kleur worden gepoedercoat, kan het onbehandelde staal worden voorzien van een transparante olie of poedercoating en kunnen de glazen treden in extra helder, transparant of mat glas worden uitgevoerd.
Komen jullie de glazen trap plaatsen?
Ja, de glazen trap wordt in bijna alle gevallen door onze monteurs op locatie geplaatst i.v.m. de speciale verlijming van de glazen treden op het metalen frame.
Hoe lang is de garantie op een glazen trap?
De garantie op een glazen trap is conform artikel 16 van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie 2 jaar.
Hoe kan ik de glazen trap het beste onderhouden?
De glazen trap heeft een gepoedercoat oppervlak en/of rvs uitvoering en heeft hierom in binnensituaties geen specifiek onderhoud nodig. Ook de glazen treden hebben geen specifiek onderhoud nodig.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten