Stalen treden

Stalen traptreden

De stalen traptreden zien we hoofdzakelijk in noodtrappen en vluchttrappen, maar ook in de designtrappen worden deze treden regelmatig toegepast.

Een bekend voorbeeld zijn de industriële of smeedijzeren spiltrappen. Deze trappen plaatsen we bijvoorbeeld vaak in oude woonboerderijen of oude grachtenpanden.
Doordat het basismateriaal (staal) zeer sterk is, kunnen we zeer dunne treden realiseren. Deze minimalistische traptreden passen we dan ook vaak toe bij designtrappen. Een mooi voorbeeld hiervan vindt u ook bij onze muizenboomtrappen.

Hier onder vind je enkele voorbeelden van een aantal muizenboom- en spiltrappen die zijn uitgevoerd met dunne stalen treden:

 

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten