Buitentrappen op maat!

Buitentrappen op maat!

Zoals de naam al aangeeft is een buitentrap geschikt om in weer en wind te staan. De eindafwerking van deze trap is weerbestendig. Buitentrappen worden onder meer toegepast in tuinen, maar dienen in veel gevallen bijvoorbeeld ook als noodtrap.

Hierboven treft u een overzicht van een aantal buitentrappen, die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd.

De buitentrap, een weerbestendige trap met vele mogelijkheden!

De meest voorkomende afwerking is thermisch verzinkt. Hierbij wordt een dunne zinklaag over het staal aangebracht door middel van onderdompeling in een vloeibaar zinkbad. Het is ook mogelijk om de trap te voorzien van een kleur. Dan wordt er over de zinklaag een poedercoating in de gewenste RAL-kleur aangebracht. Een andere oplossing is het trapframe uit te voeren in RVS, maar dit is aanzienlijk duurder. Naast stalen treden kunnen er ook houten treden, glazen treden, granieten treden of betontreden op de trap worden toegepast. In principe zijn alle traptypes als buitentrap uit te voeren maar de meest voorkomende zijn de rechte steektrap en de spiltrap. Een veel toegepaste goedkope spiltrap is de Valencia spiltrap. Deze vind u in onze webshop.

Spiltrap valencia voor buitengebruik

Voordelige buitentrap uit onze webshop

In onze webshop vindt u een zeer voordelige en snel te leveren spiltrap, de Valencia. Deze thermisch verzinkte zelfbouw spiltrap kan snel geleverd worden en is budgettair zeer interessant.

Deze Valencia trap is ideaal voor het ontsluiten van een bestaand balkon of een dakterras.

Wat moet u weten over dit type trap

3

Voor- & nadelen buitentrap

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Buitentrappen hebben de volgende voor- en nadelen:

Bestendig tegen weer en windElk type trapmodel is in principe toepasbaarVeel variaties, dus vele prijsklassenVereist (meer) onderhoud
2

Materialen buitentrap

Het trapframe wordt voornamelijk uitgevoerd
in staal met thermische verzinking. Echter behoort
RVS ook tot de mogelijkheden.

Als er wordt gekeken naar de traptreden, dan
zijn bij deze trap de volgende materialen populair:

●  Beton
●  Graniet
●  Staal

Staal materiaal trap
Staal
Wat kost een op maat gemaakte buitentrap?
Een op maat gemaakte buitentrap is verkrijgbaar vanaf circa €3.500,-. Dit bedrag is inclusief het inmeten van de buitentrap, een 3D ontwerptekening, de montage en btw.
Wat is de levertijd van een buitentrap?
De levertijd van een buitentrap varieert gemiddeld tussen de 3 en 12 werkweken. De exacte levertijd hangt met name af van de gekozen uitvoering.
Is de buitentrap in andere kleuren leverbaar?
Ja, de buitentrap is in andere kleuren leverbaar. Het stalen frame wordt in de basis thermisch verzinkt en kan hierdoor in iedere gewenste RAL-kleur worden gepoedercoat. Eventuele houten treden worden meestal uitgevoerd in tropisch hardhout zoals bijvoorbeeld Bilinga of Bankirai.
Komen jullie de buitentrap plaatsen?
Ja, de buitentrap kan door onze monteurs op locatie worden geplaatst. Ook is het mogelijk om de buitentrap op locatie te laten leveren of af te halen bij onze fabriek.
Hoe lang is de garantie op een buitentrap?
De garantie op een buitentrap is conform artikel 16 van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie 2 jaar.
Hoe kan ik de buitentrap het beste onderhouden?
Het thermisch verzinkte oppervlak van de buitentrap heeft geen specifiek onderhoud nodig. Als er een poedercoating is aangebracht, is het advies om het oppervlak regelmatig te reinigen met een neutraal middel waarvan de pH-waarde tussen de 6 en 8 ligt. De treden, uit tropisch hardhout, worden in de meeste gevallen niet behandeld en zullen vergrijzen. Eventueel kan een transparante olie of beits worden aangebracht om de levensduur te verlengen.

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten