Houten treden

Houten traptreden

De houten traptreden worden veel gebruikt in de woningbouw. Uiteraard is een houten trap voorzien van houten treden maar ook bij veel metalen designtrappen zien we houten treden.

In een moderne minimalistische trap vormt de houten traptrede een warm element, zowel optisch als fysiek. Een bijkomend voordeel is dat het hout geluiddempend werkt. De variatie van verschillende houtsoorten is groot.
Van de bekende houtsoorten zoals essen-, beuken- en eikenhout tot de meer exclusievere soorten zoals bijvoorbeeld wengé-, zebrano- en notenhout. Deze houtsoorten en vele andere varianten zijn in onze trappen showroom aanwezigDaarnaast is het tegenwoordig heel populair om essen- en eikenhouten treden met kleurolie te bewerken. Dit kunt u ook in onze showroom bekijken.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten