Zakelijke trappen

Door de jaren heen hebben we al veel prachtige zakelijke trappen mogen realiseren, zowel in de retail als in de utiliteitsbouw hebben we zakelijke trappen geplaatst. In het verleden werd vaak een eenvoudige functionele zakelijke trap geplaatst. De laatste decennia zie je steeds vaker dat de zakelijke trap het visitekaartje van het bedrijf is. De uitstraling en het design van de zakelijke trappen mogen aansluiten bij de bedrijfsfilosofie van het bedrijf.

 

Functie van zakelijke trappen

In basis heeft de zakelijke trap uiteraard de functie om twee verdiepingen met elkaar te verbinden, maar de zakelijke trap kan ook een ontvangst- en ontmoetingspunt in een bedrijfspand zijn. Door bijvoorbeeld de zakelijke trap, in een winkel of een showroom, een uitnodigend karakter te geven zullen klanten worden verleid om de bovenliggende verdieping te bezoeken. In een kantoor kan de zakelijke trap worden voorzien van een tussenbordes wat een rustpunt creëert, maar waar je ook ‘in de wandelgangen’ een gesprek kunt voeren.

Maak een afspraak in onze digitale showroom voor inspiratie

Als ontwerper en leverancier van deze zakelijke trappen is het voor ons elke keer een uitdaging om voor ieder specifiek gebouw, iedere ruimte en klant de juiste zakelijke trap te adviseren binnen het gewenste budget. Vandaar dat het van groot belang is dat wij al in de conceptfase van de bouw of de verbouw mee mogen participeren in het ontwerp. Vooral om deze reden hebben we onze online trappenshowroom gerealiseerd waar de klant, onder begeleiding van een ervaren trappenadviseur, ideeën kan opdoen over de vormgeving en de te gebruiken materialen van de zakelijke trap. Je bent van harte welkom om, eventueel samen met je adviseur of architect, je te laten inspireren voor een mooie trap!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten