Wenteltrappen op maat

De wenteltrap is een rondlopende trap zonder dat er een fysieke spil wordt toegepast. Wenteltrappen worden veelal gebruikt in kantoorpanden en winkels, maar kunnen ook in een woning worden geplaatst indien er voldoende ruimte aanwezig is. Wanneer er te weinig ruimte beschikbaar is voor een wenteltrap, dan is een spiltrap een passend alternatief.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal wenteltrappen, die wij reeds voor onze klanten op maat hebben gemaakt. Zoals u kunt zien is hierbij gebruik gemaakt van diverse materialen in verschillende settings.

De wenteltrap, een fraai vormgegeven trap in wokkelvorm!

De wokkelvorm is kenmerkend voor deze bijzondere trap. Door het toepassen van meelopende regels in de balustrade wordt de spiraalvorm versterkt. De meeste wenteltrappen worden met zijbomen (gewalste stalen strippen) uitgevoerd. Ook een middenboomtrap is als wenteltrap uit te voeren.

Wat moet u weten

3

Voor- & nadelen wenteltrappen

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Voor de wenteltrap zijn de volgende van toepassing:

Zeer specifieke en unieke vormgevingNeemt veel ruimte in beslag
2

Wenteltrap kopen bij TrappenXL

De wenteltrappen van TrappenXL worden volledig in eigen beheer gerealiseerd op maat. Dit betekent dat wij vanaf het ontwerp tot aan de montage bij u op locatie, alles voor u verzorgen. Wij hebben onze eigen fabriek waar de wenteltrap wordt geproduceerd met de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen. Veelal wordt het trapframe van een wenteltrap geproduceerd uit staal (in elke kleur beschikbaar) en roestvast staal (RVS). Daarnaast is de keuze voor het materiaal van de traptreden zeer divers. Populaire materialen die worden gebruikt voor de traptreden van een wenteltrap zijn:

  • Diverse houtsoorten (met monocoat)
  • Staal
  • Natuursteen

Daarnaast zijn glazen en kunststof traptreden ook mogelijk.

Beuken
Essen
Eiken
Staal
3

Bij houten treden zijn ook weer diverse afwerkingen mogelijk d.m.v. een monocoat olie. Hieronder vindt u veel toegepaste tinten.
Uiteraard zijn er veel meer tinten mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naturel
Walnoot
Charcoal
Pure
White
Pistachio
Savanna
Chocolat
Charcoal
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten