Stalen Deuren

Als fabrikant van moderne stalen trappen krijgen we regelmatig de vraag of we ook stalen deuren kunnen produceren. Dit hebben we in het verleden wel gedaan maar we merkten dat ons specialisme met name zit in het ontwerpen en produceren van eigentijdse trappen.

Stalen deuren

Een aantal jaren geleden kwamen we in contact met een specialist in stalen deuren: De firma Pjokke uit Oldenzaal. De passie die zij voor de stalen designdeuren hebben komt overeen met onze passie voor designtrappen. Sinds kort zijn we een intensieve samenwerking aangegaan. Daardoor kunnen onze klanten een compleet pakket kunnen afnemen, waarbij kwaliteit en afwerking van beide stalen producten zijn gewaarborgd.

Om concurrerend in de markt te opereren kun je de stalen deuren rechtstreeks afnemen bij de firma Pjokke. Ons voordeel zit erin dat we een totaalpakket kunnen bieden van een gelijkwaardige hoge kwaliteit en dat wij elkaar versterken met de verschillende productgroepen.

Binnenkort kun je een aantal voorbeelden van stalen deuren bewonderen in onze showroom.

Meer informatie over stalen deuren kun je vinden op de website van de firma Pjokke:

https://www.pjokke.com/

Stalen deur 3

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten