Nieuwe trap in een kantoor nodig?

Door het hele land plaatsen wij trappen in kantoren. Een trap is belangrijk. Medewerkers spreken elkaar op de trap, de trap verbindt afdelingen en de trap bepaalt het design. Om tot de perfecte trap voor een kantoorpand te komen delen wij op deze pagina onze kennis en geven wij voorbeelden ter inspiratie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en helpen je graag verder bij het uitkiezen van de perfecte trap voor jullie kantoor.

Designtrap Sealteq Stadskanaal

Afmetingen van de kantoortrap

De trap in een kantoorpand wordt over het algemeen intensief belopen en de medewerkers zullen elkaar regelmatig tegenkomen op de kantoortrap.

Vandaar dat de afmeting en de beloopbaarheid van deze trap een belangrijk item is. De trap moet voldoende breedte hebben om elkaar fatsoenlijk te kunnen passeren. De minimale breedte is 110 cm, maar een trapbreedte van ca. 130 cm wordt over het algemeen als prettiger ervaren. Een tussenbordes halverwege de trap geeft een extra rustpunt waarbij je een gesprek met een collega kunt voeren zonder dat de trap volledig wordt geblokkeerd.

Uitvoering van de trap

Een ander aspect is de detaillering en de uitvoering van de trap. Deze kan worden afgestemd op de uitstraling die je als bedrijf wilt hebben. Bijvoorbeeld een moderne en transparante trap voor een bedrijf met deze bedrijfsfilosofie. Dit kunt je o.a. bereiken door het basisframe in metaal uit te voeren en te combineren met bijvoorbeeld houten- of natuursteentreden. Het belopen van de houten treden is geluiddempend wat belangrijk is voor de rust in het kantoor.

Tribunetrap met brede treden in ruimtelijke omgeving
Designtrap kantoorpand Muiderstraat Amsterdam

Hoe krijg je de perfecte kantoortrap

Om een goede trap te realiseren is het van belang om hier al in de ontwerpfase mee bezig te zijn. Van belang is de totale routing in het pand, de uitstraling van de trap en ook het bepalen van het budget. Graag maken we met je een afspraak in onze showroom waar diverse trappen staan opgesteld. We bespreken de verschillende mogelijkheden en je kunt monsters bekijken van de materialen en afwerkingen.

2

Materialen kantoortrap

Het trapframe van de onze designtrappen wordt veelal geproduceerd uit de volgende populaire materialen:
●  Staal (in elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

Tevens zijn er tal van mogelijkheden, wat betreft materiaalkeuze van de traptreden. Het meest
populair zijn de volgende materialen:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Staal

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
Glas materiaal
Glas
3

Afwerking kantoortrap

Wanneer je voor houten treden kiest kan je de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kan je de trede laten bijkleuren in de gewenste tint. De meest gekozen tinten op een houten trede zijn:

Monocoat pure kleur
Pure
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat wit kleur
White
Monocoat pistachio
Pistachio
Monocoat savanna kleur
Savanna
Monocoat chocolat kleur
Chocolat
Monocoat charcoal kleur
Charcoal
Monocoat slate grey kleur
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten