Nieuwe trap kopen

Design trappen zijn er in diverse vormen en maten. Allereerst is de trap een functioneel bouwkundig onderdeel van je woning, winkel of bedrijfspand. De verdiepingstrap overbrugt praktisch twee verschillende niveaus met elkaar en moet aan een aantal eisen voldoen om zo een goed beloopbare en tevens veilige trap te zijn. Hieronder vind je ons assortiment design trappen, die je volledig op maat kunt laten maken. Wil je meer weten over een bepaalde design trap voordat je deze koopt? Selecteer dan je gewenste trapmodel voor meer informatie. Welke design trap laat je op maat maken?

Luxe trappen

Er wordt vandaag de dag meer aandacht aan de trap besteed. De eenvoudige houten trappen worden steeds vaker vervangen door stalen design trappen, die je op maat kunt laten maken. Zo werd er vroeger nauwelijks nagedacht over de vormgeving en afwerking van de trap; tegenwoordig zijn de variaties en mogelijkheden in trappenland bijna onbeperkt.

Of het nu een minimalistische trap betreft die opgaat in zijn omgeving of een trap als eyecatcher in de ruimte, voor iedere smaak is er een mooie passende design trap beschikbaar. Je kunt bij ons een design trap kopen, wij maken de trap volledig naar je wens.

3 Praktische adviezen voordat je koopt

Om een goede keuze te kunnen maken tussen de verschillende design trappen, hebben we een aantal praktische adviezen voor je op een rij gezet:

1

Trapvorm
Allereerst is het van de bouwkundige situatie afhankelijk welk type trap het beste in je woning of pand past. Bij nieuwbouw verdient het de voorkeur om al tijdens het bouwkundig ontwerp met ons om de tafel te gaan zitten zodat het ontwerp eventueel nog kan worden aangepast aan de gewenste trapvorm. Afhankelijk van de situatie past een rechte trap, spiltrap, wenteltrap of een kwartslagtrap in uw woning of pand. De laatst genoemde trap is nog weer op te delen in een onderkwarttrap, bovenkwarttrap en een dubbelkwarttrap.

2

Trapframe
Een volgende belangrijke keuze is het basisframe van de trap. Hierbij zijn bijvoorbeeld de volgende keuzes mogelijk: een middenboomtrap of onderboomtrap, een zijboomtrap, een zwevende trap en een vrijdragende trap.

3

Balustrade
Daarna is de keuze van de balustrade, of juist geen balustrade, een belangrijk punt. Een glasbalustrade heeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een hek voorzien van knieregels of spijlen. Ook een eventuele muurleuning komt hierbij aan de orde. Last but not least is de keuze van de kleur en de materialen van de trap en de balustrades. Al met al genoeg redenen om je door de trappenspecialist in een vroeg stadium te laten adviseren in de trappen showroom.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten