Stalen trap op maat

Een stalen trap geeft uw woning een moderne look. Het robuuste materiaal kan in verschillende vormen en maten worden geproduceerd tot de perfecte trap voor uw woning. De keuze voor een stalen trap wordt steeds vaker gemaakt omdat het een duurzaam materiaal is en we er steeds meer mee kunnen! Laat u hieronder inspireren.

De stalen trap: modern en industrieel

Een stevig, duurzaam en slijtvast materiaal wat daarnaast een smaakvolle toevoeging is aan uw interieur: staal. Zeker in combinatie met een natuurlijk materiaal zorgt het voor een mooi contrast. Denk hierbij aan een stalen trap met houten traptreden. Ook kun je staal combineren met glas voor een moderne, eigenzinnige uitstraling. De eenvoud van het materiaal maakt het tijdloos en dankzij onze expertise een veelzijdig materiaal om een trap voor u te produceren!

Voor- en nadelen van een stalen trap

✔ Duurzaam en onderhoudsvrij materiaal
✔ Veelzijdig materiaal
✖ Stalen traptreden maken meer geluid

Een stalen trap kopen bij TrappenXL

Landelijk, klassiek of industrieel: u kunt alle kanten op met een stalen trap. In samenwerking met onze ontwerpers stelt u uw perfecte design trap samen voor uw woning. Het unieke aan TrappenXL is dat wij alles, van het ontwerp tot de montage op locatie, volledig in eigen beheer uitvoeren. Zo hebben wij een fabriek bij de showroom, waar u welkom bent om eens langs te komen.

De prijs van een stalen trap

Wilt u meer weten over de prijs van een stalen trap? Een stalen trap is over het algemeen duurder dan een houten trap, maar ook duurzamer! Op basis van veel factoren stellen wij een offerte voor u op. Denk hierbij aan het gebruik van andere materialen zoals houten treden of een glazen trapleuning. Ook de vorm en het formaat hebben invloed op de prijs van een stalen trap. Vraag daarom direct uw offerte op maat aan bij TrappenXL!

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

 

Benieuwd naar de prijzen van een stalen trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en vul het formulier in. Eén van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten