Offerte aanvraag

1Aanvraag
2Trapinformatie
3Bevestiging
  • Uw informatie

Wat houdt een offerte van een design trap in?

De vraag die je hebt wanneer je een offerte aanvraagt is natuurlijk wat de prijs van een design trap is. Deze ligt tussen de €6.000,- en €12.000,- all in. Hiermee bedoelen we inclusief: inmeten, 3D-tekening, montage op locatie en BTW, wij voeren namelijk het gehele proces uit in eigen beheer. Ook de balustrade en het trapgat zijn in deze offerte meegenomen. Waarom zit er tussen de aangegeven prijzen een verdubbeling? Dit komt door de uiteenlopende mogelijkheden en detaillering van de trappen van TrappenXL.

U heeft een offerte ontvangen, en dan?

Wanneer je een offerte ontvangt is dit slechts een indicatie van de prijs. Het is lastig om van te voren te bepalen wat een op maat gemaakte design trap gaat kosten. Het maken van een vergelijking aan de hand van offertes is daarom ook niet altijd kloppend. Wij leveren dan wel ten opzichte van andere (goedkopere) aanbieders altijd een product van hoge kwaliteit. Deze prijs van de hogere kwaliteit die wij leveren is echter niet altijd terug te vinden in een offerte.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten