Design trappen showroom

Graag heten we u van harte welkom in onze design trappen showroom te Hoogeveen. De trappen showroom is uniek in zijn soort. U ziet een grote variatie van hoofdzakelijk moderne designtrappen.

Voorbeelden van de verschillende type design trappen die volledig staan opgesteld zijn: spiltrappen, wenteltrappen, muizenboomtrappen, glazen trappen , kwartslagtrappen , zwevende trappen , vrijdragende trappen , rechte trappen en smeedijzeren trappen. Tijdens een persoonlijke rondleiding krijgt u uitvoerig uitleg over de mogelijkheden en bovendien de optie om de trap te belopen.

Daarnaast is er binnen onze design trappen showroom een aparte afdeling voor onze budgettrappen en bouwpakket trappen. Hier staan onder andere zelfbouw spiltrappen, ruimtebesparende trappen en prefab trappen. Deze over het algemeen goedkope trappen kunnen binnen twee tot drie weken op locatie worden geleverd. Meer informatie hierover vindt u in onze trappen webshop.

Openingstijden showroom

Maandag: 08.30 t/m 16.30 uur
Dinsdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Woensdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Donderdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Vrijdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Zaterdag: Open op afspraak
Zondag: Gesloten

*In verband met het Coronavirus is onze showroom tijdelijk alleen op afspraak te bezoeken. We maken één afspraak op het door u gewenste tijdstip zodat er tijdens uw afspraak geen andere klanten aanwezig zijn. Tijdens het showroombezoek zullen we u geen hand geven en een minimale afstand van 1,5 meter in acht nemen.

Voor een afspraak kunt u bellen met: 085-0712020

Virtueel rondlopen in de showroom

Bezoek brengen

Wilt u de trappen showroom bezoeken op zaterdag of tijdens een vakantieperiode? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 085-0712020 om een afspraak in te plannen.

showroom leveltrappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten