Design trappen showroom

Graag heten wij je van harte welkom in onze online showroom met designtrappen. Onze trappen showroom is uniek in zijn soort. Je ziet hier een grote variatie aan hoofdzakelijk moderne designtrappen zoals spiltrappen, wenteltrappen, muizenboomtrappen, glazen trappen , kwartslagtrappen , zwevende trappen , vrijdragende trappen en rechte trappen.

Tijdens een persoonlijke online rondleiding via Teams of Whatsapp krijg je uitvoerig uitleg over de mogelijkheden, en is er gelegenheid om de trappen in verschillende uitvoeringen, kleuren en variaties te bekijken samen met onze trapadviseur.

Bekijk een impressie van onze online showroom

Plan showafspraak in

Of

Openingstijden showroom

Op afspraak tijdens werkdagen, ’s avonds en op zaterdag.

Voor een afspraak kunt u bellen met: 085-3002033

Of maak hier een showroomafspraak

Wat kun je verwachten bij een showroombezoek?

Allereerst een hartelijk welkom maar je zult zelf moeten zorgen voor een kopje koffie of thee.

 • Een korte kennismaking en introductie van ons bedrijf en onze werkwijze.
 • Samen bekijken van de door jou aangeleverde basisgegevens en kijken welke mogelijkheden er zijn voor de trap in jouw specifieke situatie. Een korte inventarisatie welke trapvormen in jouw situatie kunnen worden toegepast.
 • Een uitgebreide rondleiding door onze digitale trappen toonzaal.
 • Je specifieke wensen vertalen naar je droomtrap.
 • Doornemen van de details, materiaalkeuzes en de gewenste afwerkingen.
 • Een prijs (indicatie) van de besproken trap of trappen.
 • Aan jou is dan de keus om de trap te bestellen of om er nog eens rustig over na te denken. Of wellicht om een tweede bezoek te plannen.

Bovenstaande is over het algemeen de rode draad van een showroombezoek. Uiteraard kan hier in klantspecifieke situaties van worden afgeweken.

Adviezen bij het bezoeken van onze showroom

 • Probeer je van te voren te oriënteren op onze trappen website, zodat je al een algemeen beeld hebt welke trappen je mooi vindt en welke niet.
 • Als het mogelijk is mail van te voren een tekening, schets en /of foto’s van de ruimte waar de trap moet komen te staan.
 • Het is handig als je de globale maatvoering hebt van het trapgat, de vloerdikte en de totaal te overbruggen hoogte. Deze maten zijn meestal ook van een bouwtekening te halen.
 • Denk van te voren na welk bedrag je aan de trap wilt besteden.
 • Geef de vloer- en de wandafwerking aan zodat je de kleur(en) van de trap hierop kunt afstemmen.
 • Door onze unieke showroomformule kunt u vanaf huis onze trappen bekijken samen met één van onze ervaren trapadviseurs. Voor een afspraak nemen we uitgebreid de tijd. In de praktijk duurt een afspraak ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Voor een afspraak kun je bellen met 06-20561744 of maak hier een afspraak.

Wat zeggen anderen over TrappenXL

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten