Design trappen showroom

Graag heten wij je van harte welkom in onze designtrappen showroom te Hoogeveen. Onze trappen showroom is uniek in zijn soort. Je ziet hier een grote variatie aan hoofdzakelijk moderne designtrappen zoals spiltrappen, wenteltrappen, muizenboomtrappen, glazen trappen , kwartslagtrappen , zwevende trappen , vrijdragende trappen en rechte trappen.

Tijdens een persoonlijke rondleiding krijg je uitvoerig uitleg over de mogelijkheden en is er gelegenheid om de trappen te belopen.

Of

Wat zeggen anderen over TrappenXL

Openingstijden showroom

Maandag: 08.30 t/m 16.30 uur
Dinsdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Woensdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Donderdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Vrijdag: 08.30 t/m 16.30 uur
Zaterdag: Open op afspraak
Zondag: Gesloten


*Voor het bezoeken van de showroom dien je een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je wordt geholpen door één van onze trapspecialisten.

Voor een afspraak kunt u bellen met: 085-0712020

Of maak hier een showroomafspraak

Virtueel rondlopen in de showroom

Wat kun je verwachten bij een showroombezoek?

 Allereerst een hartelijk welkom en een heerlijk kopje koffie of thee.

 • Een korte kennismaking en introductie van ons bedrijf en onze werkwijze.
 • Samen bekijken van de door jou aangeleverde basisgegevens en kijken welke mogelijkheden er zijn voor de trap in uw specifieke situatie. Een korte inventarisatie welke trapvormen in uw situatie kunnen worden toegepast.
 • Een uitgebreide rondleiding door onze trappen toonzaal.
 • Je specifieke wensen vertalen naar je droomtrap.
 • Doornemen van de details, materiaalkeuzes en de gewenste afwerkingen.
 • Eventueel een rondleiding door onze productiehallen.
 • Een prijs (indicatie) van de besproken trap of trappen.
 • Aan jou is dan de keus om de trap te bestellen of om er nog eens rustig over na te denken. Of wellicht om een tweede bezoek te plannen.

Bovenstaande is over het algemeen de rode draad van een showroombezoek. Uiteraard kan hier in klantspecifieke situaties van worden afgeweken.

Ook is het goed om te weten dat de praktijk uitwijst dat het eerste showroom bezoek t.b.v. een designtrap gemiddeld ongeveer anderhalf uur duurt. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om ruimschoots de tijd voor u als klant te nemen. De keuze voor een mooie trap in je woning maak je normaal gesproken maar één keer en dus mag daar uitgebreide aandacht aan worden geschonken.

Adviezen bij het bezoeken van onze showroom

 • Probeer je van te voren te oriënteren op onze trappen website, zodat je al een algemeen beeld heeft welke trappen je mooi vindt en welke niet.
 • Neem een tekening, schets en /of foto’s mee van de ruimte waar de trap moet komen te staan. Uiteraard kun je deze gegevens ook van te voren aan ons mailen.
 • Het is handig als je de globale maatvoering heeft van het trapgat, de vloerdikte en de totaal te overbruggen hoogte. Deze maten zijn meestal ook van een bouwtekening te halen.
 • Denk van te voren na welk bedrag je aan de trap wilt besteden.
 • Neem eventueel een monster van de vloer- en de wandafwerking mee zodat je de kleur(en) van de trap hierop kunt afstemmen.
 • Als het enigszins mogelijk is: maak van tevoren een afspraak zodat je zeker weet dat er voldoende tijd voor je wordt gereserveerd. Op afspraak is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de trappen showroom te brengen.

Voor een afspraak kun je bellen met 085-0712020 of maak hier een afspraak.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten