6 trappen die bij een grijze vloer passen

Heeft u een grijze vloer en weet u niet welke kleur trap u daarbij moet kiezen? Wij helpen u graag om een passende design trap uit te kiezen voor uw woning. Bij TrappenXL zien we steeds vaker mensen die kiezen voor een grijze (betonnen) vloer. Wij geven in deze blog 6 voorbeelden van trappen die bij een grijze vloer passen. Laat u inspireren!

Wilt u alles weten over stalen trappen? Lees hier alles over de prijs en voor- en nadelen van een stalen trap!

 

1. Unieke trap van antiek en doorleefd hout
Om te beginnen willen we u de volgende trap laten zien. De treden zijn van doorleefd scheepshout. Het hout is behandeld zodat het niet splintert, maar wel het rustieke karakter behoudt. Lees er hier meer over.

2. Muizenboomtrap met zwart staal
Heeft u een industrieel interieur en een grijze (betonnen) vloer? Dan past deze trap perfect binnen uw interieur. De trap is geproduceerd met hout en zwart staal. Bekijk hier de muizenboomtrap.

3. RVS in combinatie met licht hout
Grijze vloer? Houten traptreden met RVS (roestvrij stalen) trapleuning staan er goed bij. Een chique en stoere uitstraling heeft deze middenboomtrap en is dan ook een echte eyecatcher binnen uw woning. Ontdek hier meer middenboomtrappen van TrappenXL. 

4. Krachtig door eenvoud: minimalistische stalen muizenboomtrap
Bent u op zoek naar een trap die past bij de minimalistische stijl in uw woning? Dan is deze zwart stalen muizenboomtrap zeker eentje die bij een grijze vloer krachtig uitkomt.

5. Trap met witte stalen treden: een unieke eyecatcher
Zowel chique als stoer: deze witte trap die wij produceren met staal. Deze trap is prachtig te combineren met een grijze vloer.

6. Glazen traptreden met een zwarte afwerking van staal
Glas in combinatie met staal geeft een heel strak effect binnen uw woning. Het voordeel van deze design trap is de transparantie waardoor het licht door de trap heen valt. Wil je meer weten over onze glazen trappen? Ontdek het hier en combineer met uw grijze vloer. 

 

 

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten