Over Trappen XL

TrappenXL is de website van Sprocket B.V. Op onze website vind je een groot aanbod design trappen, die wij voor je op maat kunnen laten maken. Daarnaast hebben wij voor onze lijn met budgettrappen een eigen webshop.

De particuliere klant

Sprocket B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designtrappen ter bevordering van de particuliere klant door het hele land. Naast de design trappen, bieden wij onze klant ook de mogelijkheid om een bouwpakkettrap aan te schaffen via onze webshop.

De zakelijke klant

Sprocket B.V. produceert ook trappen, balustrades en kleine constructies voor de zakelijke markt, oftewel utiliteitsbouw. Deze zakelijke markt bestaat hoofdzakelijk uit bouwbedrijven, vastgoed- en projectontwikkelaars, architecten en eigenaren van kantoor-, winkel- en bedrijfspanden.

Ontwerp afdeling Sprocket

Alle projecten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit wordt gerealiseerd door een eigen ontwerpafdeling. De productie van de designtrappen wordt uitgevoerd door gespecialiseerde trappenmonteurs. De eindmontage op locatie wordt verzorgd door ervaren montageploegen, die actief zijn door heel Nederland.

De enige online trappenshowroom van Nederland

In onze online showroom, die regelmatig wordt uitgebreid met de nieuwste modellen, is de mooiste design trappen showroom van Nederland op het gebied van moderne en unieke design trappen. Er is een uitgebreide variatie aan design trappen te zien, zoals spiltrappen, muizenboom trappen, zwevende trappen, vrijdragende trappen, kwartslagtrappen, glazen trappen en diverse andere types.

Wij monteren in hoofdzaak de designtrappen binnen Nederland. Daarnaast worden er af en toe projecten in het buitenland gerealiseerd. Sprocket trappen opereert ook landelijk waarbij de focus ligt op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.

Bekend van TV!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten