Nieuwe trap in een showroom

Een showroom, ook wel toonzaal genoemd, is een ruimte waar de klanten de verschillende producten kunnen bekijken die door de leverancier of de producent worden verkocht. Voor de keuze van de juiste trap naar de showroom toe is het van belang om te weten welke mensen veelal de showroom komen bezoeken. Bijvoorbeeld met betrekking tot de beloopbaarheid voor oudere mensen of de veiligheid van de leuning voor kinderen is een showroom trap een belangrijke keuze.

Een ander punt van aandacht is de positie van de trap in de ruimte. Om de aandacht op de bovenliggende verkoopruimte te richten is het belangrijk dat de showroom trap zichtbaar en toegankelijk wordt geplaatst. Hieronder zie je enkele voorbeelden van een trap in de showroom.

Verlichte glazen rechte trap

Voorbeeld showroom trap 1

De uitstraling van de trap showroom kan een versterking van het te verkopen product zijn. Zo zou je bij een leverancier van glas kunnen denken aan glazen treden of glasbalustraden van een showroomtrap.

Voorbeeld showroom trap 2

Een ander aansprekend voorbeeld is een leverancier van natuursteen uit Assen. Wij hebben daar een aantal jaren geleden een showroom trap geleverd waarop natuursteentreden zijn aangebracht. Ook de gekozen detaillering en uitstraling kan iets weergeven van het bedrijf met deze trap in de showroom.

Bordestrap showroom Amsterdam 6
Zwarte moderne muizeboomtrap in woonkamer

Voorbeeld showroom trap 3

Bij het verkopen van technische producten zou je een industriële uitstraling van de trap kunnen toepassen door het zichtbaar houden van staalprofielen in combinatie met zichtbare boutverbindingen.

Voorbeeld showroom trap 4

Bij het verkopen van designproducten kan er een designtrap worden geplaatst waarbij een strakke belijning wordt gecombineerd met futuristische materialen en waarbij de verbindingen juist niet zichtbaar zijn zodat een minimalistische trap ontstaat.

Bordestrap Autoshowroom Winschoten

2

Materialen showroom trap

Het trapframe van de onze showroom trappen wordt veelal geproduceerd uit de volgende populaire materialen:
●  Staal (in elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

Tevens zijn er tal van mogelijkheden voor showroom trappen, wat betreft materiaalkeuze van de traptreden. Het meest populair voor een showroom trap zijn de volgende materialen:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Staal

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
Glas materiaal
Glas
3

Afwerking showroom trappen

Wanneer je voor houten treden voor een showroom trap kiest kan je de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kan je de trede laten bijkleuren in de gewenste tint. De meest gekozen tinten op houten treden zijn:

Monocoat pure kleur
Pure
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat wit kleur
White
Monocoat pistachio
Pistachio
Monocoat savanna kleur
Savanna
Monocoat chocolat kleur
Chocolat
Monocoat charcoal kleur
Charcoal
Monocoat slate grey kleur
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten