Utiliteitsbouw trappen op maat!

TrappenXL heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen op het gebied van de utiliteitsbouw trappen. Er wordt voor een groot aantal opdrachtgevers, met name uit de bouwwereld, een diversiteit aan projecten gerealiseerd. Zowel landelijke als regionale bouwbedrijven behoren tot de klantenkring.

De totaal projecten waarbij de focus op bestek hoofdstuk 32 ligt (trappen en balustraden) worden regelmatig uitgebreid met bestek hoofdstuk 25 (constructies). Het betreft hoofdtrappen, noodtrappen, vluchttrappen, balustrades, balkonhekken, galerijhekken, glasbalustrades en constructieonderdelen. Daarnaast worden er ook regelmatig designbruggen, luifels en metalen kunstwerken en designtrappen t.b.v. binnenvaartschepen geproduceerd voor verschillende opdrachtgevers.

Expertise van onze ontwerpers gebruiken voor de realisatie van een mooier eindproduct

In het geval van bijvoorbeeld exclusieve trappen kunnen architecten en opdrachtgevers gebruik maken van de expertise van onze ontwerpers. Door al in een vroeg stadium te participeren in het ontwerp wordt er vaak een beter en mooier eindproduct gerealiseerd. Ook kan hierdoor de kostprijs van de trap worden verlaagd. 

Ook utiliteitsbouw trappen voor de retailmarkt, winkels, kantoor- en bedrijfspanden worden regelmatig rechtstreeks aan de opdrachtgever geleverd. Het voordeel voor de opdrachtgever is dat hij direct met de ontwerper aan tafel zit.

Sprocket B.V.
KvK nummer: 93025483
BTW-nummer: NL866252125B01
Telefoon: 06-20561744
Email:  info@trappenxl.nl

 

Het optimaal bedienen van onze klanten

Door het gebruik van de trappenshowroom in combinatie met een uitgebreide digitale presentatie is het voor iedereen mogelijk om een goede keuze te maken. De ervaring en variatie van ons trappenbedrijf maken het mogelijk om iedere klant te kunnen bedienen.

Het aanbrengen van bijvoorbeeld een winkeltrap eist een andere manier van werken dan een kantoortrap. Enerzijds omdat de gebruiksfunctie van de trappen verschillend is, anderzijds doordat de planning en doorlooptijd een andere aanpak vergen. Doordat het hele proces in eigen beheer wordt uitgevoerd is snel schakelen mogelijk en zijn relatief korte levertijden te realiseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. In het overzicht hieronder vindt u een groot aantal utiliteitsbouw trappen, die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten