Balustrades op maat!

Balustrades op maat!

Een balustrade is in essentie een valbeveiliging en heeft hierdoor met name een praktische functie. Maar door te kiezen voor een mooie balustrade krijgt het bouwkundig element meerwaarde.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hieronder een groot aantal balustrades, die wij reeds voor klanten hebben gerealiseerd.

De balustrade, een meerwaarde voor uw trap in elk opzicht!

Een balustrade langs een trap, ook wel traphek genoemd, kan de vormgeving van de trap versterken. Een mooi voorbeeld hiervan is een spiltrap waarbij een hek met meelopende regels wordt toegepast. Er is een grote diversiteit aan balustrade systemen. Voorbeelden hiervan zijn: glasbalustrades, spijlenhekken of lamellenhekken en paneelhekken. Daarnaast kennen we nog een aantal andere toepassingen van balustrades zoals galerijhekken, balkonhekken en videhekken. Ook zijn er diverse balustradesystemen samen te stellen uit losse RVS componenten. Zelfs het toepassen van (LED) verlichting in balustrades is mogelijk. Hier hangt echter wel een hoger prijskaartje aan dan een standaard balustrade. In onze webshop vindt u een aantal gestandaardiseerde heksystemen.

De trapleuning maakt onderdeel uit van de balustrade. Ook hier is een groot aantal mogelijkheden wat betreft materiaal gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een houten trapleuning of één van RVS. De leuning is een mooie toevoeging op de gehele balustrade. Ook de coating van de trapleuning kan in diverse soorten worden uitgevoerd.

Zelfbouw balustraden

Een goedkoop alternatief voor de op maat gemaakte balustraden zijn de bouwpakket balustraden uit onze webshop.
Deze balustraden worden in delen van 150 cm geleverd en zijn in te korten.
Daarnaast zijn ze erg voordelig en snel leverbaar.

Wat moet u weten over dit type trap

3

De voordelen van balustrades

Kunnen als fraai optisch element dienenZorgen voor een stuk veiligheid (valbeveiliging)
2

Materialen

Balustraden worden veelal geproduceerd uit de volgende populaire materialen:
●  Staal (elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vast staal)
 Glas

Staal
Glas

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten