Laat je inspireren door een moderne glazen trapleuning

U heeft een nieuwe moderne trap uitgekozen? Heeft u dan ook al nagedacht over welke trapleuning u gaat kiezen? Een trap valt of staat met de juiste moderne trapleuning. Allereerst heeft een trapleuning de functionaliteit om ongelukken te voorkomen en steun te bieden. U zult merken dat u zonder trapleuning wankeler bent en minder evenwicht zult hebben. Daarnaast kan een trapleuning een echte eyecatcher worden binnen uw woning! Lees verder en laat u inspireren.

Combineer een glazen trapleuning met een stalen frame! Lees hier alles over een stalen trap.

 

Welke soorten trapleuningen zijn er?

Bij TrappenXL maken wij trappen op maat. Zo maken wij ook de trapleuning die u wenst in onze eigen fabriek. Wij kunnen gebruik maken van verschillende materialen. Vroeger werd er vrij vaak gekozen voor hout. Hout is een licht materiaal wat in elke kleur geschilderd kan worden, heeft een warm karakter en is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Op het moment is metaal een steeds vaker gebruikt materiaal als het gaat om trapleuningen. Dit is ook een erg licht materiaal en kan over een flinke lengte beschikken. Metaal geeft een moderne look aan uw interieur.

Glazen trapleuning: modern en minimalistisch

Heeft u een modern interieur? Kies dan voor een glazen trapleuning! Het is tijdloos en neutraal en past binnen ieder interieur; daarnaast geeft het een ruimtelijk effect. Bij TrappenXL maken we gebruik van extra dik veiligheidsglas wat beschermd tegen vallen. De glazen trapleuning kunt u ook laten doorlopen als balustrade. Wilt u de glazen trapleuning omtoveren tot een echte eyecatcher met een modern en uniek effect? Maak dan gebruik van LED verlichting.

Moderne trapleuning: praktisch advies

Er is een grote kans dat u niet dagelijks een trapleuning koopt. Onze trappen experts hebben er wel veel verstand van. Zo zijn de hoogte, dikte en de afstand tot de muur belangrijk voor een goede grip en om een comfortabele beklimming te maken. De hoogte van een trapleuning vanaf de traptrede is doorgaans tussen de 85 en 95 centimeter, afhankelijk van uw wens. De standaard diameter is 33 tot 43 centimeter en om uw trapleuning optimaal te gebruiken moet er minstens 5 centimeter afstand tussen de muur en trapleuning zitten.

Wilt u een moderne trapleuning kopen bij TrappenXL?

Bij TrappenXL voeren we het volledige proces, van ontwerp tot montage op locatie, uit in eigen beheer. De mogelijkheden voor u zijn daarom zeer divers. Kom eens langs bij ons in de showroom of vraag een offerte aan.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs?

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten