Trap verlichten met LED: modern en uniek effect!

Van de trap aflopen in een donkere ruimte kan voor onveilige situaties zorgen. Daarom kunt u bij ons ook uw traptreden verlichten met LED verlichting. LED verlichting aan uw traptreden is een energiezuinige manier om uw trap te verlichten. Naast het verhogen van de veiligheid zorgt dit voor een uniek effect aan uw trap. Maak van uw trap een echte eyecatcher in uw woning met LED verlichting!

Led verlichting aan uw traptreden

Het toepassen van LED verlichting aan uw traptreden kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij zowel de bovenkant voorzien van LED verlichting als de onderzijde. LED verlichting is schokbestendig dus zal het geen problemen opleveren wanneer u er overheen loopt. Kiest u een koele of een warme kleur aan uw trapverlichting? U bepaalt zelf de ambiance die u met de trapverlichting wilt creëren. Doe inspiratie op en bekijk onderstaande voorbeelden. Welke is uw favoriet?

Liever trapverlichting aan de leuning van de trap?

Wilt u liever de leuning van uw trap verlichten in plaats van de traptreden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt met één druk op de knop de kleur regelen van het licht en zo de sfeer creëren die u wenst. LED verlichting wordt niet warm dus kan het zonder problemen op of onder de trapleuning worden geïnstalleerd. Ook is LED verlichting compact en kan het dus op veel plekken worden geïnstalleerd, óp of bij uw trap.

Uw trap verlichten door TrappenXL

Bij TrappenXL maken we iedere design trap op maat. De mogelijkheden en stijlen zijn divers en naar eigen wens grotendeels in te vullen. Zo kunt u ook kiezen voor een extra toevoeging aan uw trap: LED verlichting aan traptreden of leuning. Bent u geïnteresseerd in onze design trappen en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op met één van onze trappen experts of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een luxe design trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en vul het formulier in. Eén van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten