Middenboomtrappen op maat!

Middenboomtrappen op maat!

De middenboom trap, ook wel onderboom trap genoemd, kenmerkt zich door de centrale trapboom, aangebracht in het midden onder de traptreden. De trapboom wordt zowel boven- als onderaan verankerd. Deze trap kent veel mogelijkheden in zijn uitvoering, van eenvoudig tot zeer luxe. De eenvoudige uitvoering van een middenboomtrap is dan ook al te verkrijgen voor een relatief lage prijs.

In het overzicht hierboven vindt u een aantal middenboomtrappen die klanten reeds bij ons op maat hebben laten maken.

De middenboomtrap, een design trap met vele mogelijkheden!

Deze design trap wordt meestal als rechte trap of onderkwart trap uitgevoerd. Deze trappen zijn met name populair door hun basic vorm en de unieke trapboom. Daarnaast neemt deze trap in vergelijking met andere trappen minder ruimte in beslag door de centrale trapboom. De variatie in deze populaire trap is zeer groot. Van bijvoorbeeld een stalen trapboom met houten treden tot een RVS trap met natuursteen of glazen treden. Voor een op maat gemaakte design trap, in een eenvoudige uitvoering, is de prijs van een middenboomtrap relatief laag.

mit26b volledig stalen middenboomtrap

Volledig stalen middenboomtrap

De middenboomtrap die u op de foto ziet is uniek. De trap is namelijk volledig uit staal vervaardigd. Dat betekent dat de treden ook van staal zijn en met grote precisie aan de trapboom zijn gelast.

Wat moet u weten over dit type trap

3

Voor- & nadelen middenboomtrap

Elk type design trap kan voor- en nadelen met zich mee brengen. Voor middenboomtrappen gelden de volgende voor- en nadelen:

Geschikt voor kleine ruimtes door de centrale trapboomVeel variaties mogelijkRelatief lage prijs (eenvoudige uitvoering)Geen balustrade, dit is minder veilig
2

Materialen middenboomtrap

Het realiseren van een middenboomtrap doen wij bij TrappenXL geheel vanuit eigen beheer. Van ontwerp tot montage zorgen wij voor een middenboomtrap die naadloos aansluit in uw woning. De prijs van een middenboomtrap is afhankelijk van de uitvoering die u kiest. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de trapboom en traptreden. Meestal is de trapboom van staal of roestvrijstaal gemaakt. Bij traptreden zijn de volgende materialen populair:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Kunststof
●  Natuursteen

Beuken
Essen
Eiken
Staal
3

Afwerking middenboomtrap

Wanneer u voor houten treden kiest kunt u de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kunt u uw treden laten bijkleuren in de door u gewenste tint. De meest gekozen tinten bij de houten treden zijn:

Pure
Naturel
Walnoot
White
Pistachio
Savanna
Chocolat
Charcoal
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten