Middenboomtrappen op maat!

De middenboom trap, ook wel onderboom trap genoemd, kenmerkt zich door de centrale trapboom, aangebracht in het midden onder de traptreden. De trapboom wordt zowel boven- als onderaan verankerd. Deze trap kent veel mogelijkheden in zijn uitvoering, van eenvoudig tot zeer luxe. De eenvoudige uitvoering van een middenboomtrap is dan ook al te verkrijgen voor een relatief lage prijs.

In het overzicht hierboven vindt u een aantal middenboomtrappen die klanten reeds bij ons op maat hebben laten maken.

De middenboomtrap, een design trap met vele mogelijkheden!

Deze design trap wordt meestal als rechte trap of onderkwart trap uitgevoerd. Deze trappen zijn met name populair door hun basic vorm en de unieke trapboom. Daarnaast neemt deze trap in vergelijking met andere trappen minder ruimte in beslag door de centrale trapboom. De variatie in deze populaire trap is zeer groot. Van bijvoorbeeld een stalen trapboom met houten treden tot een RVS trap met natuursteen of glazen treden. Voor een op maat gemaakte design trap, in een eenvoudige uitvoering, is de prijs van een middenboomtrap relatief laag.

Volledig stalen middenboomtrap

Volledig stalen middenboomtrap

De middenboomtrap die u op de foto ziet is uniek. De trap is namelijk volledig uit staal vervaardigd. Dat betekent dat de treden ook van staal zijn en met grote precisie aan de trapboom zijn gelast.

Wat moet u weten over dit type trap

1

Voor- & nadelen middenboomtrap

Elk type design trap kan voor- en nadelen met zich mee brengen. Voor middenboomtrappen gelden de volgende voor- en nadelen:

Geschikt voor kleine ruimtes door de centrale trapboomVeel variaties mogelijkRelatief lage prijs (eenvoudige uitvoering)Geen balustrade, dit is minder veilig
2

Materialen middenboomtrap

Het realiseren van een middenboomtrap doen wij bij TrappenXL geheel vanuit eigen beheer. Van ontwerp tot montage zorgen wij voor een middenboomtrap die naadloos aansluit in uw woning. De prijs van een middenboomtrap is afhankelijk van de uitvoering die u kiest. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de trapboom en traptreden. Meestal is de trapboom van staal of roestvrijstaal gemaakt. Bij traptreden zijn de volgende materialen populair:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Kunststof
●  Natuursteen

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
3

Afwerking middenboomtrap

Wanneer u voor houten treden kiest kunt u de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kunt u uw treden laten bijkleuren in de door u gewenste tint. De meest gekozen tinten bij de houten treden zijn:

Monocoat pure kleur
Pure
Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat wit kleur
White
Monocoat pistachio
Pistachio
Monocoat savanna kleur
Savanna
Monocoat chocolat kleur
Chocolat
Monocoat charcoal kleur
Charcoal
Monocoat slate grey kleur
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een middenboom trap?
De levertijd van een middenboom trap varieert gemiddeld tussen de 10 en 12 werkweken. De exacte levertijd hangt met name af van de gekozen uitvoering.
Wat kost een op maat gemaakte middenboom trap?
Een op maat gemaakte middenboom trap is verkrijgbaar vanaf circa €8.500,-. Dit bedrag is inclusief het inmeten van de middenboom trap, een 3D ontwerptekening, de montage en btw.
Is de middenboom trap in andere kleuren leverbaar?
Ja, de middenboom trap is in andere kleuren leverbaar. Zo kan het stalen frame in iedere gewenste RAL-kleur worden gepoedercoat, kan het onbehandelde staal worden voorzien van een transparante olie of poedercoating en kunnen de treden in verschillende materialen en kleurafwerkingen worden aangebracht.
Komen jullie de middenboom trap plaatsen?
Ja, de middenboom trap kan door onze monteurs op locatie worden geplaatst. Ook is het mogelijk om de middenboom trap op locatie te laten leveren of af te halen bij onze fabriek.
Hoe lang is de garantie op een middenboom trap?
De garantie op een middenboom trap is conform artikel 16 van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie 2 jaar.
Hoe kan ik de middenboom trap het beste onderhouden?
De middenboom trap heeft een gepoedercoat oppervlak en/of rvs uitvoering en heeft hierom in binnensituaties geen specifiek onderhoud nodig. Indien de houten treden zijn voorzien van een kleurolie, zijn er onderhoudsmiddelen verkrijgbaar.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten