RVS treden

RVS traptreden

De RVS traptreden worden regelmatig toegepast bij de zwembadtrappen en op schepen en jachten vanwege de corrosiebestendigheid. Meestal wordt RVS bij designtrappen alleen toegepast in de balustrade of leuning van de trap. Maar af en toe kom je dit materiaal ook tegen in de treden van een designtrap.

De uitstraling van het materiaaloppervlak is vaak de reden om deze traptrede in een designtrap toe te passen. De meest toegepaste afwerkingen van de RVS treden zijn gepolijst of geslepen.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten