Spiltrappen op maat

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende trap? Kies dan voor een spiltrap. Spiltrappen kenmerken zich door de centrale, meestal ronde, spil waar de treden omheen zijn gepositioneerd. In de wandelgangen wordt de spiltrap regelmatig verward met de wenteltrap. Deze trap loopt ook rond, maar het verschil zit hem in het feit dat er geen fysieke spil aanwezig is.

Spiltrap, een trap met een unieke vormgeving

De spiltrap kan als meubelstuk fungeren door zijn unieke vormgeving. De spiraalvorm van de trap kan worden versterkt door het toepassen van een gewalste buitenboom of meelopende knieregels in het traphek. De variatie in spiltrappen is zeer groot: van een goedkope budgettrap tot een luxe designtrap uitgevoerd met exclusieve materialen.

In de foto’s boven aan de pagina vindt u een aantal foto’s van spiltrappen, die we onlangs hebben opgeleverd aan onze klanten. Elke trap is op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. Wilt u meer informatie over de afmetingen en mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

st55b spiltrap met minimalistisch design

Een minimalistische spiltrap

Een trend onder de spiltrappen is om deze geheel uit staal te vervaardigen waardoor je een hele moderne en transparante trap creëert.
Door de eigenschappen van staal kunnen de treden zeer dun worden uitgevoerd en zijn ze toch sterk genoeg.
De trap krijgt hierdoor een minimalistisch karakter.

Wat moet u weten

3

Voordelen en nadelen van een spiltrap

Ruimtebesparende trap omdat het relatief weinig ruimte in beslag neemtFraai doorlopende ronde vormBeschikbaar in een groot aantal prijsklassenDoorvoer van o.a. meubels kan een probleem vormen
2

Spiltrap kopen bij TrappenXL

Het trapframe van een spiltrap produceren wij veelal uit staal en RVS (roestvrij staal). Het voordeel is dat staal is in elke kleur beschikbaar is. Voor de traptreden wordt er vaak gekozen voor diverse houtsoorten (met monocoat olie) of staal. Wilt u meer weten over de afmeting van een spiltrap en de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een ruimtebesparende spiltrap.

Beuken
Essen
Eiken
Staal
3

Afwerking

Wanneer u voor houten treden kiest kunt u de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kunt u uw treden laten bijkleuren in de door u gewenste tint. De meest gekozen tinten bij een spiltrap zijn:

Pure
Walnoot
Naturel
White
Pistachio
Savanna
Chocolat
Charcoal
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten