Bouwpakkettrappen voor de doe-het-zelver!

Voordelige Bouwpakkettrappen!

Met een bouwpakkettrap uit onze webshop heeft u een ruime keuze tussen een groot aantal trapmodellen. Zo zijn er ook goedkope varianten van diverse designtrappen.

De zelfbouwtrappen, ook wel budgettrappen genoemd, hebben een vrij korte levertijd en worden op het door u gewenste afleveradres in Nederland of België afgeleverd.
Ook is het mogelijk om deze trappen door onze ervaren montageploegen te laten monteren.

Naast de trappen zijn er ook standaard balustraden leverbaar zowel passend bij de trappen als volledig zelfstaand. Deze balustraden of hekken kunnen ook als buiten balustrade, bijvoorbeeld als balkonhek worden geleverd.

Wat moet u weten over dit type trap

3

Voor- & nadelen

De bouwpakkettrap vind u in onze webshop. Er zijn diverse voordelen verbonden aan deze trappen, maar ook enkele nadelen:

De trappen hebben een relatief lage prijsSnelle leveringBeperkt in uitvoering en detaillering
2

Op zoek naar een budgettrap?

Benieuwd naar de prijzen van een bouwpakkettrap / budgettrap? Ga naar onze webshop en bekijk ons assortiment met diverse trapmodellen!

Beuken
Essen
Eiken
Staal
3

Afwerking

De houten treden van een aantal bouwpakkettrappen kunnen met een tint worden afgewerkt zoals bijvoorbeeld de Wall trap. Hieronder vindt u de meest gekozen tinten:

Naturel
Walnoot
Wengé

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten