Bouwpakkettrappen voor de doe-het-zelver!

Voordelige Bouwpakkettrappen!

Met een bouwpakkettrap uit onze webshop heeft u een ruime keuze tussen een groot aantal trapmodellen. Zo zijn er ook goedkope varianten van diverse designtrappen.

De zelfbouwtrappen, ook wel budgettrappen genoemd, hebben een vrij korte levertijd en worden op het door u gewenste afleveradres in Nederland of België afgeleverd.
Ook is het mogelijk om deze trappen door onze ervaren montageploegen te laten monteren.

Naast de trappen zijn er ook standaard balustraden leverbaar zowel passend bij de trappen als volledig zelfstaand. Deze balustraden of hekken kunnen ook als buiten balustrade, bijvoorbeeld als balkonhek worden geleverd.

Wat moet u weten over dit type trap

3

Voor- & nadelen

De bouwpakkettrap vind u in onze webshop. Er zijn diverse voordelen verbonden aan deze trappen, maar ook enkele nadelen:

De trappen hebben een relatief lage prijsSnelle leveringBeperkt in uitvoering en detaillering
2

Op zoek naar een budgettrap?

Benieuwd naar de prijzen van een bouwpakkettrap / budgettrap? Ga naar onze webshop en bekijk ons assortiment met diverse trapmodellen!

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
3

Afwerking

De houten treden van een aantal bouwpakkettrappen kunnen met een tint worden afgewerkt zoals bijvoorbeeld de Wall trap. Hieronder vindt u de meest gekozen tinten:

Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat charcoal kleur
Wengé
Wat kost een bouwpakkettrap?
Een bouwpakket trap is verkrijgbaar vanaf circa €850,- inclusief btw en verzendkosten in Nederland en België (m.u.v. de eilanden).
Wat is de levertijd van een bouwpakket trap?
De levertijd van een bouwpakket trap varieert gemiddeld tussen de 2 en 10 werkweken. De exacte levertijd hangt met name af van de gekozen uitvoering.
Is de bouwpakket trap in andere kleuren leverbaar?
Ja, het stalen frame en de treden van de bouwpakket trap kunnen in een beperkt aantal kleuren en afwerkingen worden geleverd. De mogelijkheden worden aangegeven bij de verschillende producten in onze webshop.
Komen jullie de bouwpakket trap plaatsen?
Ja, de bouwpakket trap kan op locatie door een externe ervaren montageploeg worden geplaatst. Standaard wordt de bouwpakket trap op locatie als zelfbouwpakket geleverd. Eventueel kan de bouwpakket trap ook worden afgehaald bij onze fabriek.
Hoe lang is de garantie op een bouwpakket trap?
De garantie op een bouwpakket trap is conform artikel 16 van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie 2 jaar.
Hoe kan ik de bouwpakket trap het beste onderhouden?
Het onderhoud van de bouwpakket trap hangt af van het materiaal en de locatie van de trap. Zo heeft een trap met een gepoedercoat oppervlak in binnensituaties geen specifiek onderhoud nodig. Voor de houten treden die zijn voorzien van een kleurolie, zijn onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Bij een buitentrap heeft een thermisch verzinkt oppervlak geen specifiek onderhoud nodig. Als er een poedercoating is aangebracht, is het advies om het oppervlak regelmatig te reinigen met een neutraal middel waarvan de pH-waarde tussen de 6 en 8 ligt.

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten