Een nieuwe winkeltrap

In winkels zie je regelmatig mooie trappen die de verkoop van de producten versterken. De trappen versterken het design en de klantbeleving. Naast de uitstraling is ook de positie van de trap in de winkel van belang. Moet de trap een verkoopruimte op de verdieping ontsluiten dan is het van belang dat de trap uitnodigend en zichtbaar wordt geplaatst. Eventueel voorzien van de benodigde reclame-uitingen om de klanten te stimuleren de boven- of onderliggende verkoopruimte te bezoeken. Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden laten wij dit hieronder zien.

Glazen trap winkel Amsterdam 4

Voorbeeld 1: Glazen winkeltrap

Als eerste een glazen trap die we hebben geplaatst bij een juwelierszaak aan de PC Hooftstraat te Amsterdam. De trap past prima bij de inrichting van deze prachtige zaak en vormt één geheel met het interieur. De luxe uitstraling van deze transparante trap sluit naadloos aan op de productlijn van deze winkel.

Voorbeeld 2: Stalen winkeltrap

Een ander mooi voorbeeld is een stalen spiltrap van onbehandeld staal voor een trendy kledingzaak in Hoorn. De basic uitstraling van dit monumentale pand wordt versterkt door deze minimalistische en ruwstalen wenteltrap.

zwevendetrap winkel sittard 3

Vraag op tijd advies

Bij winkels hebben we regelmatig te maken met bestaande oude panden in de binnensteden. Deze panden worden veelal volledig gestript waarna er een nieuw passend interieur wordt opgebouwd. Regelmatig wordt een trap vernieuwd om te passen bij de verkoopfilosofie van de betreffende winkel.

Vaak adviseren wij al in een vroeg stadium de architect, opdrachtgever of de interieurontwerper met betrekking tot de verschillende mogelijkheden. Bij deze winkelpanden is het van groot belang dat de voorbereiding op tijd en tot in detail wordt uitgewerkt. De hoofdreden hiervan is dat de totale doorlooptijd van een verbouwing beperkt is omdat de winkel zo snel mogelijk weer open moet.

2

Materialen winkeltrap

Het trapframe van de onze designtrappen wordt veelal geproduceerd uit de volgende populaire materialen:
●  Staal (in elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

Tevens zijn er tal van mogelijkheden, wat betreft materiaalkeuze van de traptreden. Het meest
populair zijn de volgende materialen:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Staal

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
Glas materiaal
Glas
3

Afwerking winkeltrap

Wanneer je voor houten treden kiest kun je de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kun je je trede laten bijkleuren in de door jou gewenste tint. De meest gekozen tinten op houten treden zijn:

Monocoat pure kleur
Pure
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat wit kleur
White
Monocoat pistachio
Pistachio
Monocoat savanna kleur
Savanna
Monocoat chocolat kleur
Chocolat
Monocoat charcoal kleur
Charcoal
Monocoat slate grey kleur
SlateGrey

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten