Wat je van ons kan verwachten bij een showroombezoek

Wat wordt er van mij verwacht bij een showroom bezoek en welke informatie wordt mij verstrekt? Allereerst een goed humeur. Dit is natuurlijk niet serieus bedoeld en daar komt bij dat ik het nog niet mee heb gemaakt dat iemand slecht gehumeurd bij ons binnen stapte. Aan ons uiteraard de schone taak om te zorgen dat u als klant weer tevreden de trappenshowroom verlaat. En gelukkig lukt dat in bijna alle gevallen!

Adviezen bij het bezoeken van onze showroom

 • Probeer je van te voren te oriënteren op onze trappen website, zodat je al een algemeen beeld hebt welke trappen je mooi vindt en welke niet.
 • Neem een tekening, schets en /of foto’s mee van de ruimte waar de trap moet komen te staan. Uiteraard kun je deze gegevens ook van te voren aan ons mailen.
 • Het is handig als je de globale maatvoering heeft van het trapgat, de vloerdikte en de totaal te overbruggen hoogte. Deze maten zijn meestal ook van een bouwtekening te halen.
 • Denk van te voren na welk bedrag je aan de trap wilt besteden.
 • Neem eventueel een monster van de vloer- en de wandafwerking mee zodat je de kleur(en) van de trap hierop kunt afstemmen.
 • Als het enigszins mogelijk is: maak van tevoren een afspraak zodat je zeker weet dat er voldoende tijd voor je wordt gereserveerd. Op afspraak is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de trappen showroom te brengen.

De planning van een bezoek aan onze showroom?

 • Allereerst een hartelijk welkom en een heerlijk kopje koffie of thee. Ook aan de kleine kinderen is gedacht. Er is een aparte speelplek onder één van onze trappen voor hen gereserveerd, zodat je rustig je gang kan gaan.
 • Een korte kennismaking en introductie van ons bedrijf en onze werkwijze.
 • Samen bekijken van de door jou aangeleverde basisgegevens en kijken welke mogelijkheden er zijn voor de trap in je specifieke situatie. Een korte inventarisatie welke trapvormen in je situatie kunnen worden toegepast.
 • Een uitgebreide rondleiding door onze trappen toonzaal.
 • Je specifieke wensen vertalen naar je droomtrap.
 • Doornemen van de details, materiaalkeuzes en de gewenste afwerkingen.
 • Eventueel een rondleiding door onze productiehallen.
 • Een prijs (indicatie) van de besproken trap of trappen.
 • Aan jou de keus om de trap te bestellen of om er nog eens rustig over na te denken. Of wellicht nog een tweede bezoek te plannen.

Een uitgebreide rondleiding en waardevol advies

Bovenstaande is over het algemeen de rode draad van een showroombezoek. Uiteraard wordt er in klantspecifieke situaties van afgeweken. Ook is het goed om te weten dat de praktijk uitwijst dat het eerste showroom bezoek t.b.v. een designtrap gemiddeld ongeveer anderhalf uur duurt. We vinden het namelijk erg belangrijk om ruimschoots de tijd voor je als klant te nemen. De keuze voor een mooie trap in je woning maak je normaal gesproken maar één keer en dus mag daar uitgebreide aandacht aan worden geschonken.

Een bezoek inplannen aan onze showroom!

Ik hoop dat bovenstaande tekst je heeft geïnspireerd om een bezoek aan onze prachtige showroom in Hoogeveen te brengen. En zoals gezegd: de koffie of thee staat altijd klaar. Graag tot ziens!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten