Top 14 Inspiratie Vrijstaande Woningen

U bent al in het bezit van een mooie kavel en wilt hier graag uw eigen woning op laten bouwen? Er is een groot aantal mogelijkheden, maar voor welke huisstijl gaat u? Wij hebben ter inspiratie voor u een top 14 samengesteld met prachtige vrijstaande woningen.

Aan elk woonhuis hebben wij als trapdeskundigen een prachtige design trap gekoppeld. Dit ter inspiratie om zo voor u een totaalplaatje te creëren.

1. De Klassiek Engelse Woning

De Klassiek Engelse Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een schitterende klassieke Engelse woning (Bouwbedrijfhof.nl). Deze zeer complete woning sluit perfect aan bij de begrippen: ruimte, stijl, comfort en uitstraling.

De Bijpassende Middenboomtrap

Een robuuste stalen middenboomtrap, voorzien van een transparante stalen balustrade en bamboe houten traptreden, past het beste bij deze woning.

2. De Moderne Woning

De Moderne Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne woning (Bouwbedrijfhof.nl). Kenmerkend aan deze huizen is het feit dat ze vaak niet symmetrisch zijn. Daarnaast is de moderne stijl vaak een zeer strakke stijl, waarbij gewerkt wordt met verschillende kleuren baksteen.

De Bijpassende Glazen Trap

In deze woning staat een witte stalen trap, die door zijn kleurstelling wegvalt in de omgeving, het best. Door de toepassing van glazen treden ontstaat er een mooie lichtinval door de trap heen.

3. De Landelijke Woning

De Landelijke Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een landelijke woning (Allurebouw.nl). Kenmerkend aan deze woning is de uitstraling, die lijkt op die van een landhuis. Daarnaast staat de woning op een zeer ruime kavel.

De Bijpassende Muizenboomtrap

Een minimalistische muizenboomtrap als aanvulling op de moderne inrichting van deze woning past het best bij deze woonstijl.

4. De Moderne Woning

De Moderne Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne woning (Allurebouw.nl). Kenmerken van deze woning zijn: open, puur, strak & zuiver.

De Bijpassende Spiltrap

Een moderne woning voorzien van ronde vormen waarbij de ronde spiltrap één geheel vormt met het interieur.

5. De Eigentijdse Woning

De Eigentijdse Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een eigentijdse woning (Variahuis.nl). Deze woningstijl is de nieuwste stijl. Kenmerkend aan deze stijl zijn de eigenzinnigheid, de speelsheid en het opvallend materiaalgebruik.

De Bijpassende Rechte Trap

De rechte strakke vormgeving van deze eigentijdse trap, voorzien van een minimalistische balustrade, geeft deze woning cachet.

6. Het Vrijstaande Landhuis

Het Vrijstaande Landhuis

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een vrijstaand landhuis (Roscobouw.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de rustieke uitstraling en de grote kavel.

De Bijpassende Wenteltrap

Een aanvulling op dit landhuis is de sierlijke wenteltrap, waarbij smeedijzeren spijlen zijn verwerkt in de balustrade.

7. De Eigentijdse Woning

De Eigentijdse Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een eigentijdse woning (Variahuis.nl). Kenmerkend aan deze woning is bijvoorbeeld de speelsheid door de verschillende kleuren bakstenen.

De Bijpassende Middenboomtrap

Regelmatig worden karakteristieke woningen van binnen modern ingericht. Hierbij past de luxe middenboomtrap, uitgevoerd met RVS elementen, het best.

 

8. De Jaren 30 Woning

De Jaren 30 Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een jaren 30 woning (Roscobouw.nl). Kenmerkend aan deze woning is de nieuwbouw, gecombineerd met nostalgische elementen.

De Bijpassende Zwevende Trap

Een mooie zwevende trap, voorzien van een transparante glasbalustrade, waardoor deze bijzondere trap toch kindvriendelijk is.

9. De Klassieke Woning

De Klassieke Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een klassieke woning (Allurebouw.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de hoge schuiframen die doen denken aan een herenhuis of notariswoning. De rode bakstenen versterken het krachtige karakter.

De Bijpassende Spiltrap

Deze smeedijzeren spiltrap zet de klassieke uitstraling door naar de inrichting van de woning. Bijkomend voordeel is de beperkte ruimte die deze fraaie trap inneemt.

10. De Moderne Woning

De Moderne Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne woning (Variahuis.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de bouwwijze, de technologie en de vormgeving.

De Bijpassende Zwevende Trap

Een moderne woning vraagt ook om een moderne trap. Daar is deze zwevende trap een goed voorbeeld van. De eenvoud van de uit de muur stekende traptreden kenmerken deze stijl trap.

11. De Klassiek Landelijke Woning

De Klassiek Landelijke Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een klassiek landelijke woning (Selekthuis.nl). Kenmerkend aan deze woning is de klassieke bouwstijl, gecombineerd met de landelijke setting.

De Bijpassende Bordestrap

In deze ruime woning komt de bordestrap goed tot zijn recht. De eenvoud in de vormgeving in combinatie met de transparantie, maakt deze trap tot een echte eyecatcher.

12. De Moderne Hoogbouw Woning

De Moderne Hoogbouw Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne hoogbouw woning (Selekthuis.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de zeer strakke vormgeving en het vierkante/rechthoekige vormgebruik.

De Bijpassende Kwartslagtrap

De rechte vormen van deze woning worden doorgezet in deze kubische trap. Het trappenhuis vormt het middelpunt van deze woning waardoor deze bijzondere trap er een extra accent aan geeft.

13. De Landelijke Woning

De Landelijke Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een landelijke woning (Selekthuis.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de setting, het rieten dak en de rustieke uitstraling.

De Bijpassende Bordestrap

Deze fraaie trap met zijn kenmerkende getrapte trapbomen complementeert deze woning. Door houten onderdelen aan deze minimalistische trap toe te voegen ontstaat een optisch evenwicht.

14. De Klassieke Hoogbouw Woning

De Klassieke Hoogbouw Woning

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een klassieke hoogbouw woning (Selekthuis.nl). Kenmerkend aan deze woning zijn de klassieke elementen, zoals de bakstenen en de kozijnen.

De Bijpassende Rechte Trap

Deze basic trap is een echte eyecatcher in de entree van deze ruime woning. Transparantie en eenvoud voeren de boventoon bij deze luxe trap.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs?

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten