Top 10 Luxe/Design Deuren Voor Uw Vrijstaande Woning

Bent u binnenkort van plan om een prachtige vrijstaande woning te bouwen? Dan zijn er enorm veel mogelijkheden wat betreft de stijl die u gaat hanteren. Deze stijl komt terug in onder meer de vloer, wand en gevel. In dit artikel hebben wij een top 10 opgesteld, bestaande uit luxe/design deuren.

Aan elk luxe of design deur, hebben wij als trapdeskundigen een prachtige design trap gekoppeld. Dit ter inspiratie om zo voor u een totaalplaatje te creëren.

1. De Klassieke Aluminium Voordeur

De Klassieke Aluminium Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een schitterende klassieke aluminum voordeur (Knipping.nl). Deze deuren reeks wordt gekenmerkt door elegantie en prachtige sierlijsten al dan niet gecombineerd met glas en overige klassieke elementen.

De Bijpassende Spiltrap

Een klassieke uitstraling aan de buitenzijde, wordt regelmatig vertaald naar een moderne look aan de binnenzijde van de woning. Deze spiltrap past perfect in dat plaatje; daarbij kan bijvoorbeeld de kleurstelling van de voordeur worden overgenomen.

mut11a muizeboomtrappen

2. De Tijdloze Design Voordeur

De Tijdloze Design Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een tijdloze design voordeur (Knipping.nl). Kenmerkend aan deze design deur zijn de moderne elementen en het materiaalgebruik.

De Bijpassende Rechte Trap

De minimalistische rechte vormen van de deur zijn doorgezet in deze transparante rechte trap; hetzelfde geldt voor de licht doorlatende elementen. Hierbij zijn de details essentieel voor het totaalbeeld.

3. De Aluminium Design Voordeur

De Aluminium Design Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een aluminium design voordeur (Buma.be). Kenmerkend aan deze deur is o.a. het feit dat deze geen sierlijsten bevat. Met infrezingen en/of glaspartijen worden hier hedendaagse moderne elementen aan toegevoegd.

De Bijpassende Rechte Trap

De strakke vormen gecombineerd met het RVS van de voordeur komen terug in de moderne rechte trap, vandaar dat deze perfect aansluit.

4. De Moderne Kunststof Voordeur

De Moderne Kunststof Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne kunststof voordeur (Knipping.nl). Kenmerkend aan deze voordeur zijn de moderne uitstraling en het glasgebruik.

De Bijpassende Muizenboomtrap

De witte voordeur met glazen elementen en de minimalistische vormgeving komen terug in zowel de muizenboomtrap als de bijbehorende balustrade.

5. De Hollandse Design Voordeur

De Hollandse Design Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een Hollandse design voordeur (Polytec.nl). Deze antracietgrijze voordeur heeft een zeer modern design met gezandstraald glas erin verwerkt.

De Bijpassende Middenboomtrap

De rechte vierkante vormgeving van de voordeur, komt terug in de vierkante vorm van de trapboom. Ook de combinatie van het gebruik van antraciet met RVS, in zowel de middenboomtrap als de voordeur, sluit perfect aan.

mit01a design middenboomtrap

6. De Hollandse Design Voordeur

De Hollandse Design Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een Hollandse design voordeur (Polytec.nl). Kenmerkend aan deze moderne design deur zijn de glazen zijdelen en de edelstalen sierbeugels.

De Zwevende of Vrijdragende Trap

De bijzondere vormgegeven voordeur past perfect bij het design van deze zwevende trap.

7. De Kunststof Voordeur

De Kunststof Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een kunststof voordeur (Aarnink.nl). Kenmerkend aan deze deuren zijn de vele mogelijkheden wat betreft toepassingen.

De Bijpassende Spiltrap

De klassieke stijl van deze voordeur wordt doorgezet in de smeedijzeren spiltrap met een eenvoudige vormgeving.

8. De Kunststof Voordeur

De Kunststof Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een kunststof voordeur (ZKKF.nl). Kenmerkend aan deze voordeur is het volledig rond gebogen sierpaneel.

De Bijpassende Spiltrap

De ronde vormgeving in de deur komt terug in de ronde spiltrap die veel licht doorlaat.

9. De Traditionele Aluminium Voordeur

De Traditionele Aluminium Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een traditionele aluminium voordeur (Buma.be). Jarenlang waren traditionele deuren alleen verkrijgbaar in hout, maar met nieuwe technieken zijn deze nu ook beschikbaar in aluminium. Een klassieke ‘look & feel’ in een modern jasje.

De Bijpassende Rechte Trap

De rechte basic vorm van de voordeur brengen we terug in de rechte trapvorm, waarbij de detaillering doorslaggevend is voor het eindresultaat.

10. De Klassieke Voordeur

De Moderne Voordeur

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een moderne voordeur (Rodako.nl). Kenmerkend aan deze deur is de mooie sier belijsting.

De Bijpassende Rechte Trap

Klassieke elementen gecombineerd met moderne elementen geven een bijzondere uitstraling aan zowel de klassieke deur als de rechte trap.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten