Top 8 Gevelstenen Voor Je Vrijstaande Woning

Ben je binnenkort van plan om een prachtige vrijstaande woning te bouwen? Dan is één van de eerste dingen waarover je een knoop moet doorhakken de gevel, oftewel de gevelstenen. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en structuren. In dit artikel hebben wij, ter inspiratie voor je een top 8 opgesteld.

Aan elk type woning/gevelsteen, hebben wij als trapdeskundigen een prachtige design trap gekoppeld. Dit ter inspiratie om zo voor je een totaalplaatje te creëren voor je toekomstig woning.

1. De ”Karlovy Vary” Gevelsteen

De “Karlovy Vary” Gevelsteen

Op de afbeelding hiernaast zie je een woning gebouwd met de grijze gevelsteen ”Karlovy Vary” (Natuurgevelsteen.nl). Het gebruikte hout en de natuurgevelstenen complementeren elkaar in deze woning.

De Bijpassende Zwevende Trap

De bijzondere gevelsteen die voor deze woning is toegepast vind je terug in de wand langs de zwevende trap.

 

2. De ”Pilsen” Gevelsteen

De ”Pilsen” Gevelsteen

Op de afbeelding hiernaast zie je wederom een grijze gevelsteen met de naam ”Pilsen” (Natuurgevelsteen.nl). In deze muur zien we tevens wat andere koperachtige kleuren terugkomen.

De Bijpassende Muizenboomtrap

Door toepassing van basismaterialen zoals de gevelstenen, maakt dit een mooie match met de minimalistische muizenboomtrap uit onbehandeld staal.

3. De Robuuste Gevelsteen

De Robuuste Gevelsteen

Hiernaast zie je een villa waarbij robuuste gevelsteen is toegepast aan de onderzijde van de woning (Natuurgevelsteen.nl). De combinatie van twee verschillende steensoorten geeft een prachtige effect.

De Bijpassende Rechte Trap

De moderne middenboomtrap met zwevende treden vormt een mooi geheel met deze moderne woning voorzien van eigentijdse gevelstenen.

4. De Zandkleurige Gevelsteen

De Zandkleurige Gevelsteen

Hiernaast zie je een inspiratiefoto van een zandkleurige gevelsteen toegepast op een twee onder één kap woning (Steenhandel-Twenthe.nl). Door de toepassing van een tweede steensoort wordt er een extra fraaie sfeer gecreëerd.

De Bijpassende Vrijdragende Trap

De ruime twee-onder-een-kap woning waarbij een mooie zandkleurige gevelsteen is toegepast, sluit mooi aan bij deze semi zwevende trap waar ook weer de warme houten componenten in terugkomen.

 

5. De Oude Gebruikte Gevelsteen

De Oude Gebruikte Gevelsteen

Hiernaast zie je een inspiratiefoto van een woning waarbij oude gebruikte gevelsteen is toegepast (Steenhandel-Twenthe.nl). Dit type gevelsteen sluit zeer goed aan bij de landelijke woning met klassieke elementen.

De Bijpassende Spiltrap

De nostalgische uitstraling van deze woning met de oude gebruikte gevelstenen, vormt een mooie combinatie met de smeedijzeren spiltrap.

6. De Gemixte Gevelsteen

De Gemixte Gevelsteen

Hiernaast zie je wederom een prachtige woning voorzien van een mix van lichte en donkere gevelsteen (Steenhandel-Twenthe.nl). De gebruikte gevelsteen geeft deze landelijke woning een modern karakter.

De Bijpassende Glazen Trap

De gemixte gevelsteen in deze woning geeft een bijzondere uitstraling; dat kunnen we ook zeggen van de gekozen glazen trap met de transparante glazen treden.

7. De Rode Mix Gevelstenen

De Rode Mix Gevelstenen

Hiernaast zie je een inspiratiefoto van een woning voorzien van een mix van verschillende tinten rode gevelstenen (Vogelensangh.nl). Enerzijds klassiek, anderzijds door de verschillende tinten ook modern.

De Bijpassende Zwevende Trap

De rechte strakke gevel voorzien van de rood getinte gevelstenen, geeft een speciale uitstraling aan deze woning. Vandaar dat ook aan de binnenzijde voor een zwevende trap met een speciale uitstraling is gekozen.

8. De Getrommelde Gevelsteen

De Getrommelde Gevelsteen

Hiernaast zie je een inspiratiefoto van een vrijstaande woning voorzien van getrommelde gevelsteen (Steenhandel-Twenthe.nl). Deze stenen dragen bij aan de klassieke uitstraling van de woning.

De Bijpassende Bordestrap

De bijzonder ruime woning met een prachtige getrommelde gevelsteen wordt gecomplementeerd met deze moderne stalen bordestrap.

Bonus

De Bonus

Hiernaast zie je geen foto van een woning voorzien van gevelstenen, maar wel van een prachtige muur in de tuin van een villa (Natuurgevelsteen.nl). Naast de muur is een trap gemaakt, eveneens van steen. Zowel de trap als de muur zijn hierdoor complementair aan elkaar.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten