Design trappen blog – De eerste trede van een serie blogs!

Een aantal mensen om mij heen gaf aan: ‘misschien is het mooi Bob, dat je een blog gaat schrijven over design trappen‘. Ja, en daar sta je dan, alsof je het nog niet druk genoeg hebt! Maar, na hier enige tijd over na te hebben gedacht, ca. 5 minuten, heb ik het besluit genomen om het te doen. Het lijkt mij namelijk erg leuk om op een iets andere manier met design trappen bezig te zijn dan gebruikelijk. Daarnaast, wie wil nou niet iets over één van zijn passies aan anderen vertellen door middel van een blog.

De mooie aspecten van mijn werk

De combinatie van het ontwerpen van nieuwe design trappen en het adviseren van klanten in onze prachtige showroom (zijn we best een beetje trots op) vind ik de mooiste aspecten van mijn werk.
Aangezien de trap onderdeel is van een geheel is het van groot belang dat je dit in je advies meeneemt. In één van mijn volgende blogs hoop ik hier wat dieper op in te gaan.

Een reis door trappenland met een trappen blog

Het doel van deze blogs is dat het u meer kennis over design trappen in de breedste zin van het woord oplevert. Hierdoor wordt het voor u hopelijk wat gemakkelijker om de juiste trap in uw situatie te kiezen. Uiteraard zit hier ook een eigen belang in maar daar is toch niets mis mee. Ik hoop u in de toekomst in onze showroom te mogen verwelkomen, zodat ik u over alle ins en outs van een eventuele design trap in uw specifieke situatie kan adviseren.

Tips en adviezen over trappen op maat?

Verschillende factoren spelen een rol om tot een juiste trapkeuze te komen:

In de volgende serie blogs zal ik de bovenstaande onderwerpen met betrekking tot design trappen verder uitdiepen. De eerst volgende blog zal volgende week op de website verschijnen.

Heeft u vragen of opmerkingen ten aanzien van mijn blog, of heeft u vragen of behoefte aan advies over onze design trappen, neem dan gerust contact met ons op. Wij behandelen met plezier al uw vragen.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten