Een schitterende kwartslagtrap voor een verbouwde woning

Maarten en Heleen zijn eigenaren van een prachtige woning in de achterhoek die zij volledig verbouwen. Het leuke is dat alles te volgens is op hun Instagram pagina @van_bouwval_tot_droomhuis.

Deze op maat gemaakte trap is een indrukwekkend pronkstuk dat zowel functionaliteit als schoonheid combineert.

Het is een kwarstlagtrap met meelopende stalen zijbomen, waardoor het ontwerp een moderne en eigentijdse uitstraling heeft. De treden zijn vervaardigd uit hoogwaardig essenhout en behandeld met een Monocoat olie, waardoor ze een prachtige natuurlijke uitstraling hebben die perfect past bij het interieur van de woning.

De balustrade van de trap is een combinatie van koker- en platstaal, wat zorgt voor een stevige constructie en tegelijkertijd een open en luchtig gevoel geeft. De zorgvuldig vervaardigde balustrade biedt de benodigde veiligheid zonder afbreuk te doen aan de elegantie van het ontwerp.

Om de trap een verfijnde afwerking te geven, is er gekozen om deze te poedercoaten in RAL7021 fijnstructuur. Deze kleur, die net afwijkt van zwart, voegt een subtiel onderscheid toe aan het geheel  en creëert een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de moderne stijl van de woning.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Neem voor meer beelden ook eens een kijkje op de Instagram pagina @van_bouwval_tot_droomhuis

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten