Een zwevende trap met betonnen treden: een goede samenwerking!

In samenwerking met Pjokke Dutch Design hebben we een trap geleverd met een modern en eigentijds ontwerp waarbij geen concessies zijn gedaan aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze zwevende trap is het gebruik van betonnen treden. Beton staat bekend om zijn robuuste en solide eigenschappen. Het biedt een moderne uitstraling die perfect past bij hedendaagse interieurs. Met de zwevende constructie lijken de treden bijna te zweven in de ruimte, waardoor een indrukwekkend visueel effect ontstaat dat de aandacht trekt en een gevoel van ruimtelijkheid creëert.

Om de veiligheid te waarborgen en de zwevende uitstraling te behouden, is er gekozen voor een balustrade van designglas. Bovendien is de trap voorzien van een houten podium. Dit podium fungeert als een platform en biedt extra ruimte voor decoratieve elementen of een comfortabele zitplek. Het gebruik van hout voegt een warme en natuurlijke ‘touch’ toe aan het geheel, waardoor de trap een uitnodigende sfeer krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze zwevende trap met betonnen treden en ontdek hoe deze trap je ruimte kan transformeren met zijn unieke design en functionaliteit. We staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je droominterieur!

Ons assortiment & een indicatie van de prijs

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten