Trappen in Noord Holland

Een aantal jaren geleden hebben we in Noord-Holland een vrij uniek project mogen realiseren. De klant wilde een open en transparante doorgang vanuit de living naar het terras. De uitdaging was om een bijzondere trap te realiseren die aan de ene kant als eyecatcher centraal in de ruimte kwam te staan en anderzijds deel zou uit maken van het totaal.

Een schitterende design trap in Noord Holland

In samenwerking met een interieurarchitect werden de diverse componenten op elkaar afgestemd waarbij onder de trap een soort doos met praktische bergruimte werd gerealiseerd. Doordat wij samenwerken met een aantal vaste partners is het mogelijk om het totale project door ons te laten realiseren. Zo ook in dit project tussen Alkmaar en Haarlem waarbij alle onderdelen op elkaar waren afgestemd. Het transparante aan deze glazen trap werd gerealiseerd door toepassing van glazen traptreden. Hierdoor ontstond een maximale licht doorval vanuit het bovenliggende glazen dak.

Ben je nieuwsgierig naar ons verdere aanbod? Neem dan gerust een kijkje naar al onze design trappen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar muizenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten