Moderne Muizenboomtrap Met Transparantie

Een 42- jarige trap, die is op een gegeven moment wel versleten en dus aan vervanging toe. Dit was ook de situatie van de familie Brouwer. Naast het feit dat de huidige trap moest worden vervangen, wilde men ook graag zo optimaal mogelijk gebruik maken van lichtinval in de woonkamer.

Een moderne muizenboomtrap met voldoende transparantie

Omdat de trap op een prominente trap kwam te staan (woonkamer), wilde men graag dat deze een moderne uitstraling had. Daarnaast moest de trap voldoende transparantie bevatten, om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van alle lichtinval. Ook zou de trap veel gebruikt worden door het gezin, bestaande uit vijf leden. De keuze was om die redenen ook gevallen op de moderne muizenboomtrap.

Het showroom bezoek

Via internet kwam de familie terecht op de website van TrappenXL. Niet veel later stond er een afspraak in de agenda voor een showroombezoek in Hoogeveen. Na de rondleiding zijn alle onderwerpen direct besproken. Zo werden de wensen en maten van de trap op papier gezet. De tekening werd vervolgens per mail verstuurd, waarna er akkoord is gegeven door de familie.

Enkele bijzonderheden

De familie Brouwer wilde zelf graag de moderne muizenboomtrap in elkaar zetten en plaatsen. TrappenXL leverde het bouwpakket af, precies zoals besproken. Daarnaast vond de klant het fijn, dat een medewerker de familie van enige uitleg voorzag. Na de plaatsing heeft men de moderne muizenboomtrap behandeld met ‘Skylt’, waarna de trap officieel af was.

Fantastisch mooi!

De klant beschreef het eindresultaat van de moderne muizenboomtrap in twee woorden: ”prachtig mooi”.  “Het was een hele overgang, om de oude donker gebeitste trap met dichte zijkanten te laten vervangen voor een lichte muizenboomtrap met open zijkanten. Ook de service en reactiesnelheid was top!”.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar muizenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten