Moderne Onderkwart Steektrap In Hattem

Stel: Je bent op zoek naar een moderne trap die perfect aansluit bij je interieur. De keuze is in dat geval zeer groot. De trap die het beste bij je past is sterk afhankelijk van je wensen en middelen.

Een moderne trap met beukenhouten treden

Zo ook de keuze van de familie Groen uit Hattem. Zij waren op zoek naar een moderne industriële trap die perfect aansloot bij het interieur in hun semi- bungalow. De keuze viel uiteindelijk op de onderkwart steektrap met prachtige treden van massief beukenhout.

De waarde van een goed advies

De familie, een ouder echtpaar, had via de website een offerte aangevraagd. Vervolgens werd er door de familie een afspraak gemaakt om een bezoek te brengen aan de showroom. Zo konden zij de trap van dichtbij zien en belopen.

Na een goed adviesgesprek besloten ze om voor een andere trap te gaan, dan die zij in eerste instantie in gedachten hadden.

De plaatsing door vriendelijke monteurs

Het gehele proces is zonder problemen verlopen. Ze waren zeer content met de plaatsing van de trap door bijzonder vriendelijke monteurs, aldus de bewoners.

Een boven verwachting mooie trap

De familie Groen omschreef het eindresultaat als: “Een boven verwachting mooie trap, die goed loopt en tevens past binnen het interieur.”

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar steektrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeldtrappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten