In de oude binnenstad van Utrecht hebben we in een monumentaal pand de oude trap mogen vervangen voor een nieuwe moderne design trap. De grootste uitdaging aan dit project was het beperkte trapgat. De afmeting hiervan stond vast en mocht ook niet worden vergroot aangezien dit vast lag in de eisen van monumentenzorg. Door het toepassen van een vrijdragende spiltrap met een relatief kleine diameter konden we dit probleem oplossen. Met als gevolg dat de nieuwe trap veel beter beloopbaar is dan de oude trap uit ca. 1800.

moderne design trap

Moderne trappen in monumentale panden

Regelmatig plaatsen wij trappen in monumentale panden. Hiervoor is specifieke vakkennis noodzakelijk om aan de eisen te kunnen voldoen. Graag adviseren wij u hierover in onze showroom te Hoogeveen. Ook is het mogelijk om een geheel vrijblijvende aanvraag per mail naar ons te versturen.

Bent u nieuwsgierig naar ons verdere aanbod? Neem dan gerust een kijkje naar al onze design trappen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken