Moderne design trap in de binnenstad van Utrecht

In de oude binnenstad van Utrecht hebben we in een monumentaal pand de oude trap mogen vervangen voor een nieuwe moderne design trap. De grootste uitdaging aan dit project was het beperkte trapgat. De afmeting hiervan stond vast en mocht ook niet worden vergroot aangezien dit vast lag in de eisen van monumentenzorg. Door het toepassen van een vrijdragende spiltrap met een relatief kleine diameter konden we dit probleem oplossen. Met als gevolg dat de nieuwe trap veel beter beloopbaar is dan de oude trap uit ca. 1800.

Moderne trappen in monumentale panden

Regelmatig plaatsen wij trappen in monumentale panden. Hiervoor is specifieke vakkennis noodzakelijk om aan de eisen te kunnen voldoen. Graag adviseren wij je hierover in onze showroom te Hoogeveen. Ook is het mogelijk om een geheel vrijblijvende aanvraag per mail naar ons te versturen.

Ben je nieuwsgierig naar ons verdere aanbod? Neem dan gerust een kijkje naar al onze design trappen!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten