Montage van een middenboomtrap in vogelvlucht

René Drost en Marjan Vervat uit Zwolle hadden een oude wenteltrap in hun woonkamer die erg veel ruimte innam en bovendien gedateerd was. Zij waren daarom op zoek naar een trap die veel minder ruimte in zou nemen en bovendien zou passen in een moderne woonkamer.
Daarnaast was er een balustrade nodig voor langs de vide.

Na op internet wat gezocht te hebben kwamen ze op de website van trappenXL terecht, waar je per type trap veel foto’s kunt bekijken van trappen die al opgeleverd zijn voor klanten.

Bezoek aan de showroom

Er werd al snel een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom.
Daar viel hun oog op een fraaie middenboomtrap. Deze rechte trap kan tegen de muur worden geplaatst zodat hij slechts minimale ruimte inneemt.
Nadat de definitieve keuze gemaakt was en de details doorgesproken waren werd het hele proces in gang gezet.

Een goed doordacht plan

Het maken en plaatsen van een trap vergt een goed doordacht plan van aanpak. Allereerst wordt de ruimte waar de trap komt te staan ingemeten met lasers. Vervolgens worden de maten doorgegeven aan de tekenaar die de trap met alle gewenste details in de juiste maten intekent.
De tekening wordt daarna nog ter controle aan de klant laten zien zodat de trap definitief in productie genomen kan worden.
Wanneer de productie van de trap klaar is wordt er een afspraak voor de montage ingepland.

De montage in Zwolle verliep heel vlot en in de time Lapse hieronder is te zien hoe de oude trap werd verwijderd en de nieuwe trap en balustrade in no-time geïnstalleerd werden.

Eindresultaat en compliment

René en Marjan zijn erg enthousiast over de opgeleverde trap:

“In plaats van de oude wenteltrap die zoveel ruimte in de kamer innam, en nogal gedateerd was. Nu een moderne trap tegen de muur, die ook nog eens heel prettig loopt, en niet piept of kraakt!

De mannen hebben een geweldige klus gedaan!
We zijn superblij met het resultaat.”

Bekijk hieronder deze time Lapse:

 

Bekijk hier onder nog meer foto’s van de trap:

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een luxe design trap of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en vul het formulier in. Eén van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten