Karakteristieke muizenboomtrap met glasbalustrade in Zuidwolde

Stelt u zich voor, u bent op zoek naar een trap die zowel functioneel, veilig, als een lust voor het oog is. Een van de designtrappen, waar uw keuze dan op zou kunnen vallen is de muizenboomtrap.
Een tijdje geleden mochten wij er een opleveren aan een klant van ons in Zuidwolde (Drenthe). Zijn keuze viel op de muizenboomtrap vanwege de karakteristieke vormgeving. Karakteristiek aan deze trap zijn immers de getrapte trapbomen, die doen denken aan het welbekende muizentrapje.

Een veilige glazen balustrade

De klant heeft een gezin met jonge kinderen. In dat geval is het vrij logisch dat de trap naast functioneel, ook veilig moet zijn om te worden belopen. Vandaar de toepassing van een glazen balustrade. Zoals u op de onderstaande foto kunt zien sluit de glazen balustrade perfect aan bij het design van de trap.

Het bezoek aan onze showroom & het inventariseren van de wensen

Deze klant is bij ons terecht gekomen via mond-tot-mondreclame, waarna hij vervolgens een afspraak in onze showroom heeft gemaakt. Door de inventarisatie van de wensen tijdens het bezoek, konden wij een passende offerte opstellen. Vervolgens is de klant nogmaals teruggekomen voor een tweede bezoek. Tijdens dit onderhoud werd er invulling gegeven aan de details, zoals de te gebruiken materialen en kleurstellingen. De 3D-presentatie van de trap gaf de klant extra helderheid over het eindresultaat.

De muizenboomtrap in productie

Het produceren, met name de perfecte afwerking van de trapboom, nam redelijk wat tijd in beslag in onze fabriek. Het mooie is dat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om tijdens of direct na de productie, de trap te bekijken voordat de poedercoating wordt aangebracht.

De finishing touch bij dit soort trappen is de eindafwerking; hier houden we al rekening mee tijdens het productieproces van een designtrap. Daarnaast maken we gebruik van gespecialiseerde toeleveranciers. Bij deze trap hebben we bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een professioneel kitbedrijf om het glas in de trapboom af te kitten in de juiste kleur.

Een fantastisch eindresultaat

De klant was en is zeer positief over het eindresultaat. Hij stuurde ons vol trots de foto’s met als opmerking: “Bijgaand een paar foto’s van onze fantastische trap”.
Een mooier compliment kun je niet krijgen!

         

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar muizenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten