Al veel prachtige trappen hebben we de afgelopen jaren in de provincie Drenthe mogen plaatsen. Een project wat ik er in deze blog specifiek wil uitlichten betreft een verbouwde woonboerderij in een klein dorpje onder de rook van Assen. De trap die we daar hebben geplaatst verdient met recht de naam designtrap.

Een muizenboomtrap als eyecatcher in Drenthe

De wens van deze klanten was om de focus te leggen op het design waarbij de praktische aspecten van deze trap ondergeschikt waren. Aangezien het een tweede trap was, op een andere positie in de woning was ook een trap gesitueerd, konden we afwijkende keuzes maken. Zo hoefde deze tweede trap niet aan het Bouwbesluit te voldoen. En omdat de muizeboomtrap weinig zou worden belopen, en eigenlijk als eyecatcher in de woonkamer zou komen te staan , kon de detaillering zeer fragiel worden uitgevoerd.

muizeboomtrap Drenthe

Als na de adviesgesprekken in de showroom, het 3D ontwerp en de uiteindelijke plaatsing van de trap blijkt dat de geplaatste trap aan alle wensen van de klant voldoet, dan mag je best een beetje trots zijn.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar muizeboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken