Terugkomende tevreden klanten!

Voor klanten in Dordrecht hebben we ooit een prachtige zwevende trap geleverd. Nu hebben ze een extra verdieping aan hun huis toegevoegd en wilden ze natuurlijk een trap die naadloos aansloot bij de stijl van hun eerste trap… dat kan!

De trap is net als de eerste trap gemaakt uit 80mm dikke eikenhouten treden en voorzien van een Monocoat olie.

Deze trap is een goed voorbeeld dat een zwevende trap ook prima uitgevoerd kan worden met een kwartslag. De balustrade is uit designglas wat zorgt voor een moderne uitstraling maar ook voor de nodige veiligheid.

Een zwevende trap heeft een dragende muur nodig maar dat was hier niet het geval. Door een alternatieve constructie hebben wij het toch mogelijk gemaakt! Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Bekijk de foto’s van dit schitterende project en laat je inspireren door de mogelijkheden die TrappenXL te bieden heeft. Als je op zoek bent naar een unieke trap die de kern van je huisontwerp kan worden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je dromen werkelijkheid te laten worden!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten