Van de trap aflopen in een donkere ruimte kan voor onveilige situaties zorgen. Daarom kun je bij ons ook uw traptreden verlichten met led verlichting. Led verlichting aan uw traptreden is een energiezuinige manier om uw trap te verlichten. Naast het verhogen van de veiligheid zorgt dit voor een uniek effect aan uw trap. Maak van uw trap een echte eyecatcher in uw woning met trap verlichting!

Led verlichting aan uw traptreden

Het toepassen van led verlichting aan uw traptreden kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij de zowel de bovenkant voorzien van led verlichting als de onderzijde. Led verlichting is schokbestendig dus zal geen problemen opleveren wanneer u er overheen loopt. Kiest u een koele of een warme kleur aan uw trapverlichting? U bepaalt zelf de ambiance die u met de trapverlichting wil creëren. Doe inspiratie op en bekijk onderstaande voorbeelden. Welke is uw favoriet?

zwevende trap met led verlichting

Liever trapverlichting aan de leuning van de trap?

Wilt u liever de leuning van uw trap verlichten in plaats van de traptreden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt met één druk op de knop de kleur regelen van het licht en zo de sfeer creëren die u wenst. Led verlichting wordt niet warm dus kan zonder problemen op of onder de trapleuning worden geïnstalleerd. Ook is led verlichting compact en kan dus op veel plekken worden geïnstalleerd bij op of bij uw trap.

Uw trap verlichten door TrappenXL

Bij TrappenXL maken we iedere design trap op maat. De mogelijkheden en stijlen zijn divers en naar eigen wens grotendeels in te vullen. Zo kunt u ook kiezen voor een extra toevoeging aan uw trap: led verlichting aan traptreden of leuning. Bent u geïnteresseerd in onze design trappen en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op met een van onze trappen experts of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.